22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Google Chrome και Flash χωρίζουν σταδιακά τους δρόμους τους. Δείτε το χρονοδιάγραμμα

    Ακολουθώντας άλλους browsers, ο Chrome απομακρύνεται από το Flash, το μέλλον του οποίου φυσικά ξέρουμε εδώ και καιρό ότι δεν προβλέπεται ευοίωνο… Ήδη γνωρίζαμε ότι οι δρόμοι του browser της Google και του Flash θα χωρίσουν και τώρα έχουμε πιο ακριβές χρονοδιάγραμμα.

    chrome

    Ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο και τον Chrome 53, η Google θα ξεκινήσει να έχει μπλοκαρισμένο από προεπιλογή το Flash σε background υλικό (όπως analytics stuff). Πρόκειται για το 90% του περιεχομένου του Flash στο web, όπως σημειώνει η εταιρεία και ευθύνεται για καθυστερήσεις και προβλήματα στην απόδοση των sites σε σύγκριση με το προτιμώτερο από την Google πρότυπο HTML5.

    Το επόμενο στάδιο στην “απογαλάκτιση” από το Flash θα έρθει το Δεκέμβριο όταν θα κυκλοφορήσει ο Chrome 55. Η Google σχεδιάζει να έχει την HTML5 ως τη μόνη επιλογή για τους χρήστες του browser από εκείνη την έκδοσή του και μετά, εξαιρώντας την περίπτωση ένα site να υποστηρίζει μόνο Flash. Σε αυτή την περίπτωση, η Google θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε το Flash γι’ αυτή τη σελίδα την πρώτη φορά που θα την επισκεφθείτε, ωστόσο η HTML5 θα παραμένει η προεπιλεγμένη ρύθμιση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles