18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google Fit. Διαθέσιμη δωρεάν στο Play Store η νέα fitness Android app της εταιρείας

    Είχαμε πρωτοακούσει γι’ αυτό στο Google I/O 2014, τώρα ωστόσο το Google Fit, η fitness πλατφόρμα της αμερικανικής εταιρείας είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή δωρεάν για συσκευές Android.

    Google Fit

    Στη λογική της… Apple Health app, το Google Fit, που ήδη υπάρχει ενσωματωμένο στο Android Wear αλλά και το Nexus 9, διατίθεται στο Google Play Store για να το κατεβάσετε. Συνεργάζεται με το smartphone σας και μπορεί να παρακολουθεί δραστηριότητές σας, όπως περπάτημα, τρέξιμο ή ποδηλασία, επιτρέποντάς σας να βάζετε στόχους φυσικής κατάστασης. Μπορείτε ακόμη να βλέπετε την πρόοδό σας κάθε μέρα σε όλες τις συσκευές σας (smartphone, tablet ή υπολογιστή), να λαμβάνετε συστάσεις με βάση την απόδοσή σας ή να πραγματοποιείτε σύνδεση με fitness devices τρίτων κατασκευαστών, καθώς και σχετικές εφαρμογές.

    Όπως εξηγεί η Google στο σχετικό blog post της, “το Google Fit χρησιμοποιεί αισθητήρες που ήδη υπάρχουν στο Android Phone σας για να εντοπίσει αυτόματα πότε περπατάτε, τρέχετε ή κάνετε ποδηλασία”.

    Είναι συμβατό φυσικά και με όλες τις Android Wear devices, ενώ διαθέτει και το δικό του website στο www.google.com/fit.

    Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ (είναι διαθέσιμη για συσκευές που διαθέτουν από την έκδοση Android 4.0 Ice Cream Sandwich και πάνω).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles