25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Google Gallery Go: Μία light εναλλακτική στο Google Photos που δε θα ξοδέψει τα data σας

    Σίγουρα το Google Photos έχει βολέψει πολλούς από εσάς, αποτελώντας έναν πολύ καλό τρόπο για την αποθήκευση και, γενικότερα, την οργάνωση των φωτογραφιών σας. Ωστόσο, από την άλλη, χρειάζεται συνεχή πρόσβαση στο cloud, αποτελώντας μία λύση όχι ιδανική για όσους δεν έχουν σταθερή σύνδεση στο Internet ή ένα “δυνατό” πακέτο data. Για όλους αυτούς, η Google μόλις δημιούργησε το app Gallery Go.

     

    Google Gallery Go

    Πρόκειται για μία -ιδιαίτερα light photo gallery με πολλές από τις δυνατότητες του Google Photos, σχεδιασμένη ώστε να δουλεύει και offline. Μπορεί να οργανώσει αυτόματα φωτογραφίες ανάλογα με το περιεχόμενό τους, ενώ διαθέτει και κάποια -εύκολα στη χρήση- εργαλεία επεξεργασίας. Τρέχει στο κινητό σας χωρίς να χρησιμοποεί data, είναι συμβατή με SD κάρτες και μπορεί να αντιγραφεί εύκολα, έχοντας μέγεθος μόλις 10MB.

    Κυκλοφορεί αρχικά με στόχο το κοινό της Google στη Νιγηρία, καθώς είναι προεγκατεστημένη στο μοντέλο Itel S15 και σε κάποια A55 του ίδιου κατασκευαστή, ωστόσο θα φτάσει στο Play Store σε όλο τον κόσμο για συσκευές που τρέχουν το Android 8.1 ή νεότερο. Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι κάποια από τα χαρακτηριστικά του δε θα είναι διαθέσιμα για όλες τις χώρες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles