21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Google I/O 2022: Pixel 7, νέο smartwatch, AR γυαλιά και bluetooth ακουστικά ανακοίνωσε η Google

    Μπορεί ο μεγάλος “πρωταγωνιστής” του I/O της Google να ήταν το νέο smartphone Pixel 6a, όμως η εταιρεία αποκάλυψε και τα υπόλοιπα λανσαρίσματα που καταφθάνουν στην αγορά προσεχώς. Σε περίπτωση που δεν πρόλαβες να παρακολουθήσεις το event, ανακοινώθηκαν επίσης τα εξής:

    Pixel 7

    Η Google επέτρεψε στο κοινό να πάρει μια μικρή γεύση στο I/O από τα Pixel 7 και 7 Pro που θα κάνουν το ντεμπούτο τους αργότερα μέσα στο έτος. Η εταιρεία ανέφερε ότι και οι δύο συσκευές θα “φοράνε” next-generation Tensor chip και θα έρθουν με αναβαθμισμένο σχεδιασμό από ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. Προς το παρόν δε μάθαμε κάτι περισσότερο για τη διαθεσιμότητα και την τιμή του, καθώς η Google θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες το φθινόπωρο.

    Pixel Watch

    Μετά από μήνες διαρροών, η Google επιτέλους επιβεβαίωσε ότι το Pixel Watch είναι πραγματικό. Θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο, θα έχει κυκλικό σχεδιασμό, λιτό λουράκι σε παστέλ απόχρωση που αλλάζει και μια κορώνα που μπορεί να πατηθεί στη δεξιά πλευρά, θα τρέχει το λογισμικό Wear OS 3 και ανεπτυγμένες λειτουργίες όσον αφορά τα δεδομένα άθλησης και τις υπόλοιπες βιομετρικές ενδείξεις. Περισσότερα θα αποκαλυφθούν προσεχώς.

    Pixel Buds Pro

    Επιπλέον, η εταιρεία παρουσίασε τα νέα Bluetooth ακουστικά Pixel Buds Pro, επίσης στην αγορά από τις 28 Ιουλίου, τα οποία διαθέτουν αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση του ήχου και την αποφυγή του θορύβου. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα σε δύο συσκευές (π.χ. smartphone για κλήση και laptop για μουσική). Το κόστος τους θα ανέρχεται στα 199 δολάρια.

    Νέα AR glasses

    Η εταιρεία στη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης της I/O, έδειξε στο κοινό γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με ενσωματωμένο υπολογιστή, τα οποία εμφανίζουν σε υπότιτλους τη μετάφραση μίας συζήτησης σε πραγματικό χρόνο. Τα γυαλιά, που προς το παρόν είναι ανώνυμα και δεν φαίνεται να διαθέτουν κάμερα,

    Διαβάστε επίσης:

    Μεταφράζουν συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο με υπότιτλους τα “έξυπνα” γυαλιά της Google (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles