20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ποια απίστευτη φράση-κλειδί γράφεις στην αναζήτηση εικόνων του Google για να εμφανιστεί ο Mitt Romney

    Τελικά όταν νομίζεις ότι δεν σε παρακολουθούν, μπορείς να πεις τα πιο απίθανα πράγματα. Όπως έκανε για παράδειγμα ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, και αντίπαλος του Barack Obama, δηλαδή ο Mitt Romney.

    Σε μία κλειστή συνάντηση με χρηματοδότες της καμπάνιας του, στο σπίτι ενός υποστηρικτή του, ο Romney είχε πει ότι το 47% των Αμερικάνων πολιτών είναι «τρακαδόροι» που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και θα ψηφίσουν τον Obama ότι και αν γίνει. Στο ίδιο «event» είχε συμπληρώσει ότι δεν είναι δουλειά του να ανησυχεί γι’ αυτούς τους ανθρώπους, καθώς δεν μπορεί να τους πείσει.

    Τελικά ο Romney δήλωσε δημόσια ότι αυτά τα σχόλια του ήταν «εντελώς λάθος», και ότι εννοούσε κάτι άλλο, το οποίο όμως δεν εξέφρασε σωστά. Παρ’ όλα αυτά η ζημιά είχε ήδη γίνει, και φυσικά πρώτος απ’ όλους εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ο Obama, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

    Η γκαντεμιά του Romney όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ακόμα και το Google είναι τώρα πια φαινομενικά εναντίον του. Η φράση με την οποία περιέγραψε τα σχόλια του, δηλαδή «εντελώς λάθος», έχει γίνει πλέον μία φράση-κλειδί που έχει συσχετιστεί στενά με τον ίδιο. Συγκεκριμένα, αν επισκεφτείτε το Google, επιλέξετε την αναζήτηση εικόνων, και γράψετε τη φράση «completely wrong», τότε σχεδόν όλες οι φωτογραφίες στα αποτελέσματα, θα δείχνουν τον Mitt Romney!

    Μάλιστα, εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι αυτό δεν γίνεται επίτηδες αλλά «φυσικά», δηλαδή λόγω της αναπόφευκτης σύνδεσης της συγκεκριμένης φράσης με τον υποψήφιο πρόεδρο, σε ειδησεογραφικά sites. Ο εκπρόσωπος της Google συμπλήρωσε ότι αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι να μειωθούν τα posts στο internet που κάνουν τον συσχετισμό, ή που αναφέρουν τον ίδιο τον συσχετισμό ως είδηση (καλή ώρα). Όπως καταλαβαίνετε… όχι σύντομα.

    Πηγή : Slate

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles