20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έναρξη δήλωσης συμμετοχών στις 8 Απριλίου για το Google I/O 2014

    Το Google I/O αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα events κάθε χρόνου για προγραμματιστές αλλά και λάτρεις των τεχνολογικών καινοτομιών, με την αμερικανική εταιρεία να παρουσιάζει μία “αφρόκρεμα” νέων εφαρμογών, υπηρεσιών, ακόμη και προϊόντων, που συζητώνται για καιρό.

    Google I/O 2014

    Φέτος, η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων για το event της 25ης και της 26ης Ιουνίου αλλάζει, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, και η Google “υιοθετεί” την κλήρωση και όχι την εξασφάλιση εισόδου βάση σειράς προτεραιότητας (θυμίζουμε ότι το 2012 τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί σε λιγότερο από 30 λεπτά και το 2013 σε…49 λεπτά). Η έναρξη δήλωσης συμμετοχών από τους ενδιαφερόμενους θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου, ώστε, μέσα από μία διαδικασία που θα ακολουθήσει, οι τυχεροί προγραμματιστές να αποκτήσουν το “μαγικό χαρτάκι” που θα τους εξασφαλίσει την είσοδο.

    Το Google I/O event φιλοξενεί κάθε χρόνο περίπου 5.500 developers που καταφθάνουν στο Moscone Center του San Francisco ειδικά γι’ αυτό. Όσο για εμάς τους υπόλοιπους, υπάρχει πάντα το live streaming μέσω Youtube, το οποίο αποτελεί μία πρώτης τάξεως “παρηγοριά” και μας δίνει μία “γεύση” από την πρωτοπορία της αμερικανικής εταιρείας . Κάτι είναι κι αυτό…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles