21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Nest -εταιρεία πλέον της Google- εξαγοράζει την Dropcam

    Την Dropcam, ένα startup που δραστηριοποιείται στον τομέα των προϊόντων οικιακής επιτήρησης (κατασκευάζοντας κάμερες παρακολούθησης για το σπίτι που μπορούν να αποστέλλουν στο cloud το feed τους, ώστε να βλέπει ο χρήστης τι γίνεται στο χώρο του όπου κι αν βρίσκεται), εξαγόρασε η εταιρεία Nest, την οποία κατέχει πλέον η Google.

    dropcam

    Σύμφωνα με σχετικά reports, η αξία της εξαγοράς αναμένεται να φτάσει τα 555 εκατομμύρια δολάρια, με το όνομα και τα προϊόντα της Dropcam να αποτελούν πλέον μέρος της “οικογένειας” Nest. Όπως σημειώνει, μάλιστα, χαρακτηριστικά ο Matt Rogers, co-founder και VP of engineering της Nest, “η Dropcam θα βρίσκεται πλέον κάτω από το brand αλλά και την πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας της εταιρείας του”, με τα στελέχη της δεύτερης να μετακινούνται από το San Francisco στα γραφεία της Nest στο Palo Alto της California.

    Η Google δεν αναφέρεται πουθενά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Nest (η οποία έχει αναλάβει από μόνη της την εξαγορά της Dropcam) της ανήκει, καθώς την είχε αποκτήσει έναντι 3.2 δισ. δολαρίων τον περασμένο χειμώνα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles