24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Google Now on Tap. Πώς γίνεται πιο έξυπνο το Google Now που πλέον θα λειτουργεί και μέσα σε εφαρμογές!

    Η Google εργάστηκε για να κάνει τον αγαπημένο βοηθό Google Now ακόμη καλύτερο, με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης του Android M. Έτσι, στο Google I/O 2015 μάθαμε για τη νέα λειτουργία “Now on tap” που μεταφέρει τη δύναμη του Google Now πρακτικά …οπουδήποτε στο τηλέφωνό σας.

    Εσείς δεν έχετε παρά να πιέσετε παρατεταμένα το home button της συσκευής σας χωρίς να πρέπει να εγκατελείψετε αυτό που κάνετε, ακόμη κι αν είστε μέσα σε μία εφαρμογή ή μία ιστοσελίδα.

    tomorrowland-final

    Για παράδειγμα, αν ένας φίλος σας έχει στείλει ένα email που αφορά το νέο φιλμ Tomorrowland, μπορείτε να ζητήσετε τη “βοήθεια” του Google Now χωρίς καν να βγείτε από την εφαρμογή του email, ώστε να δείτε τις αξιολογήσεις της ταινίας, να παρακολουθήσετε ένα τρέιλερ ή ακόμη και να… αγοράσετε εισιτήρια γι’ αυτήν. Κάνοντας tap & hold στο home button, η Google σας δίνει επιλογές σχετικές με την καλύτερη εκτίμηση που θα μπορούσε να κάνει εκείνη τη στιγμή.

    spotify-final

    Αν πάλι θέλετε κάτι περισσότερο συγκεκριμένο ή δεν καλύπτεστε από αυτές, μπορείτε μέσω του “Ok Google” που πλέον λειτουργεί από οποιαδήποτε οθόνη και οποιαδήποτε εφαρμογή- να έχετε περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες και την απάντηση που αναζητάτε!

    Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι οι developers δε χρειάζεται να κάνουν τίποτα για να συνεργαστεί το “Now on tap” με τις εφαρμογές τους, αρκεί αυτές να είναι κατηγοριοποιημένες από την Google. 

    Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες δυνατότητες του Google Now θα μάθουμε όταν θα πλησιάζει η κυκλοφορία του Android M και σίγουρα τις περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles