17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel Tablet: Στο φως οι πρώτες πληροφορίες!

    Μπορεί την παράσταση στο ειδικό φθινοπωρινό Pixel event της Google να την έκλεψαν τα Pixel 7, Pixel 7 Pro και Pixel Watch, ωστόσο ο κολοσσός της τεχνολογίας είχε έναν ακόμη κρυμμένο άσσο στο μανίκι του, παραθέτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το Google Pixel tablet, το οποίο εξακολουθεί και βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

    Μία από τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητές του είναι ότι έρχεται με ένα Charging Speaker Dock, το οποίο ουσιαστικά θα λειτουργεί ως ένα είδος smart display, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα μιας always-on επικοινωνίας με τον Assistant της Google. Οι υπεύθυνοι της Google το χαρακτηρίζουν ως ένα tablet που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του χρήστη. Σύμφωνα άλλωστε με την Google, το tablet αποτελεί ένα high-tech gadget, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις διαφεύγει της προσοχής του user μένοντας απενεργοποιημένο σε κάποιο κλειστό συρτάρι και αυτό είναι κάτι που οι εμπνευστές του επιθυμούν να το αλλάξουν.

    Σε ότι έχει να κάνει με τα υλικά κατασκευής του, το Pixel Tablet θα είναι κατασκευασμένο από premium υλικά, ενώ το φινίρισμα θα συνδυάζει νανοκεραμική τεχνολογία. Σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs του (αν και δεν γνωρίζουμε πολλές τελικές λεπτομέρειες), είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διαθέτει Tensor G2 chipset, εντυπωσιακό display και οι υπεύθυνοι της Google υπόσχονται high-end επιδόσεις. Ανυπομονούμε… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles