24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το πρώτo Google smartwatch θα ανακοινωθεί στο Google I/O σε συνεργασία και πάλι με την LG

    Άτομα που γνωρίζουν καλά τα εσωτερικά στο… Mountain View αναφέρουν ότι η Google σκοπεύει να ανακοινώσει το πρώτο της smartwatch στο πλαίσιο του συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιουνίου (και ναι, αυτό γράφει στο twitter του και ο evleaks).

    google-smartwatch-rumors
    Πώς θα είναι άραγε το Google Smartwatch. Λέτε να μοιάζει κάπως… έτσι;

    Για ακόμη μία φορά, μάλιστα, η αμερικανική εταιρεία επιλέγει να συνεργαστεί με την LG ως κατασκευάστρια, σε ένα “έξυπνο” ρολόι, που, όπως αναφέρουν κάποιες φήμες, θα διαθέτει πλαστικό λουράκι και full-color LCD οθόνη που οι αναφορές τη θέλουν κατά λέξη να “μοιάζει με ένα οικονομικό smartphone” (αυτό μεταφράζεται σε χαμηλή ανάλυση και ίσως όχι τόσο καλή γωνία θέασης).

    Το πρώτο Google smartwatch, φυσικά, θα τρέχει Android και θα συνεργάζεται με συμβατά smartphones (όχι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πληροφορία για συμβατότητα με… iOS και WP8 αλλά δε νομίζουμε ότι αυτή είναι η προτεραιότητα της Google). Θα μπορεί ακόμη να εμφανίζει ειδοποιήσεις από το Google Now, προς το παρόν ωστόσο δεν υποστηρίζει 3rd party εφαρμογές (ελπίζουμε αυτό να αλλάξει καθώς η Google δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα στα wearables της, αν λάβουμε παράδειγμα τα Google Glass).

    Περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία του δεν υπάρχουν, παρά μόνο ότι prototypes της συσκευής τεστάρονται υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας σε κτίριο της εταιρείας. Ωστόσο, σε μία διαφορετική φήμη από αυτήν που το θέλει… πλαστικό, διαβάζουμε ότι ένα από τα πρωτότυπα μοντέλα διαθέτει μεταλλικό λουράκι, τετράγωνη εμφάνιση και animated background. Για να δούμε, λοιπόν, τι τελικά θα δούμε από το Mountain View τον Ιούνιο, σε μία ακόμη wearable συσκευή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles