20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ρεκόρ για το Grand Theft Auto 5 με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 45 εκατ. copies!

    Το Grand Theft Auto 5 είναι ένα επικό game που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για έναν μοναδικό τίτλο – φαινόμενο, τον οποίο έχουν λατρέψει όλοι οι gamers. Εν αναμονή της PC version, η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτού) στα τέλη Μαρτίου, η εταιρεία – Publisher του παιχνιδιού, Take-Two Interactive ανακοίνωσε τις πωλήσεις της για το προηγούμενο έτος (2014)…

    Grand Thefi Auto 5

    Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία της Take-Two Interactive από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι σήμερα, το Grand Theft Auto 5 έχει πουλήσει περισσότερα από 45 εκατομμύρια αντίτυπα.Μάλιστα, από τα 45 εκατ. copies, περίπου τα 10 εκατομμύρια αφορούσαν σε πωλήσεις της Xbox One και PlayStation 4 version. Το νούμερο αυτό είναι πραγματικά τεράστιο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι το Grand Theft Auto 5 έγινε διαθέσιμο για τις νέες κονσόλες της Sony και της Microsoft στα μέσα Νοεμβρίου του 2014. Επιπλέον, με την επερχόμενη κυκλοφορία της PC έκδοσης του Grand Theft Auto 5 που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Μαρτίου, τα παραπάνω νούμερα αναμένεται να εκτοξευθούν ακόμη περισσότερο. Οι υπεύθυνοι της Take-Two έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι, καθώς η εξαιρετική πορεία του GTA V σε συνδυασμό με την εμπορική επιτυχία των NBA 2K15, WWE 2K15, Borderlands: The Pre-Sequel και Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth απέφεραν στον γνωστό publisher έσοδα που άγγιξαν τα 954 εκατομμύρια δολάρια (σε σύγκριση με τα 767.7 εκατ. δολάρια τη χρονιά που μας πέρασε). Με ένα δυνατό line-up τίτλων που ετοιμάζεται για το 2015, η κερδοφορία για την Take-Two θα πρέπει να θεωρείται εξασφαλισμένη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles