17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    GTA 5 PC version. Καλύτερο, ομορφότερο, μεγαλύτερο!

    Μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις της φετινής Ε3 ήταν αδιαμφισβήτητα η ανακοίνωση του GTA 5 (Grand Theft Auto) για Xbox One, PlayStation 4 και επιτέλους PC! Άρα λοιπόν, οι φανατικοί PC gamers έχουν πλέον κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι!

    lindsay-lohan-gtav

    Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσω του Steam, το GTA 5 όχι μόνο απλώς θα κυκλοφορήσει στα PC το προσεχές φθινόπωρο, αλλά θα λάβει και τη δέουσα μεταχείριση, καθώς θα φτάσει μαζί με μία σειρά από βελτιώσεις, οι οποίες θα εκμεταλλεύονται στο έπακρον τη δύναμη του PC hardware. Ειδικότερα, η έκδοση του GTA 5 για PC θα διαθέτει μεγαλύτερες αναλύσεις, περισσότερη λεπτομέρεια στα γραφικά, πιο πυκνή κίνηση στους δρόμους του San Andreas, καλύτερη συμπεριφορά της A.I, βελτιωμένο draw distance και αναπτυγμένα special effects. Επιπλέον, η PC έκδοση του GTA 5 θα περιλαμβάνει όλο το έξτρα περιεχόμενο που έχει προστεθεί στις κονσόλες  από το launch του τίτλου, όπως επίσης και έναν video editor που θα δίνει τη δυνατότητα στους PC users να δημιουργούν τα δικά τους videos. Επίσης, όπως έχει επιβεβαιωθεί οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν την πορεία τους στο multiplayer από τη μία πλατφόρμα στην άλλη.υγκίνησης στους αδικημένους PC gamers, οι οποίοι το περίμεναν πως και πως!

    gtav-gangster

    Το GTA 5 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του, το προσεχές φθινόπωρο και ειλικρινά ανυπομονούμε να δούμε συγκριτικά ανάμεσα σε PC, PlayStation 4 και Xbox One. Για την ώρα δείτε το trailer που ακολουθεί και προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί το φθινόπωρο δεν αργεί και πολύ!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles