21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Rockstar κυκλοφορεί εμπλουτισμένη version του GTA: San Andreas στο PlayStation 3!

    Το Grand Theft Auto: San Andreas πρόκειται για ένα πραγματικά “κλασικό” game που έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στον κόσμο του gaming. Ενδεικτικό είναι ότι το GTA: San Andreas όταν κυκλοφόρησε το 2004 για το PlayStation 2 πούλησε κυριολεκτικά σαν τρελό (περισσότερα από 17 εκατομμύρια αντίτυπα σίγουρα δεν τα λες και λίγα) και για αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί  το γεγονός ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πετυχημένα GTA όλων των εποχών.

    Grand Theft Auto San Andreas 1

    Πρόσφατα (και από εκεί που δεν το περιμέναμε), η Rockstar αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση μίας αναβαθμισμένης έκδοσης του GTA: San Andreas για το PlayStation 3! Η εμπλουτισμένη αυτή version του παιχνιδιού εμφανίστηκε πριν από ένα χρόνο περίπου στο Xbox Live (για το Xbox 360) και τώρα τελικά βρίσκει τον δρόμο της και στο PlayStation 3 (άγνωστο γιατί οι developers το καθυστέρησαν τόσο πολύ). H enchanced αυτή version απαιτεί 2.1GB διαθέσιμου χώρου στο σκληρό δίσκο και ουσιαστικά αντικαθιστά την emulated PS2 έκδοση που υπήρχε μέχρι πρότινος στο PSN. Η συγκεκριμένη version θα στοιχίζει 15$ και εάν δεν είχατε την ευκαιρία στο παρελθόν να ασχοληθείτε με το GTA: San Andreas σίγουρα η νέα (και πιο σύγχρονη) έκδοση του, το αξίζει και με το παραπάνω!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles