19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Guerrilla Games: Έρχεται Horizon 3 και νέο online multiplayer game

    Έρχεται και επίσημα το 3ο παιχνίδι στη σειρά Horizon, καθώς η εταιρεία Guerrilla Games ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε αυτό. Η developer του Horizon Zero Dawn και Horizon Forbidden West ανέφερε ότι το “λαμπρό μέλλον περιλαμβάνει την επέκταση του κόσμου του Horizon με την επόμενη περιπέτεια της Aloy και ένα συναρπαστικό online project”.

    Οι πληροφορίες για ένα τρίτο παιχνίδι έρχονται λίγες μόλις μέρες αφότου η Guerrilla κυκλοφόρησε το Burning Shores για το Horizon Forbidden West και πιθανότατα δεν θα αποτελέσει έκπληξη για τους fans. Tο expansion προσφέρει ενδείξεις για το πού μπορεί να κατευθυνθεί η Aloy μετά το ταξίδι της στη δυτική ακτή.

    Το άλλο project του στούντιο, ένα online multiplayer game που διαδραματίζεται στον κόσμο του Horizon, ανακοινώθηκε το Δεκέμβριο. Το online project που επιδιώκει η Guerrilla θα περιλαμβάνει «ένα νέο καστ χαρακτήρων και ένα μοναδικό stylized look», δήλωσε το στούντιο όταν αποκάλυψε το παιχνίδι. «Οι φίλοι θα μπορούν να εξερευνήσουν μαζί τις μαγευτικές τοποθεσίες του Horizon».

    Το Horizon Forbidden West, η συνέχεια του Horizon Zero Dawn του 2017, κυκλοφόρησε για PlayStation 4 και PlayStation 5 το Φεβρουάριο του 2022. Το DLC Burning Shores που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι διαθέσιμο μόνο για PS5, εγείροντας υποψίες ότι το επόμενο παιχνίδι της Guerrilla θα είναι μόνο για την κονσόλα τρέχουσας γενιάς της Sony.

    Διαβάστε επίσης:

    Dead Island 2 Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles