21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H ASBIS διευρύνει την προϊοντική της γκάμα με τα λογισμικά εφαρμογών ABBYY

    Τον Ιούνιο του 2021, η ASBIS και η ABBYY ολοκλήρωσαν την συμφωνία τους για επέκταση της διανομής στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μάλτα.

    Η ABBYY Europe GmbH είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του Digital Intelligence και βοηθά τους πελάτες της να έχουν έναν καλύτερο και πιο γρήγορο τρόπο εργασίας. Προσφέρει στους πελάτες της παγκόσμια εμπειρία σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των ασφαλίσεων, των μεταφορών και της εφοδιαστικής, της υγειονομικής περίθαλψης, της κυβέρνησης, της νομικής και άλλων.

    Η ASBIS πρόκειται να προσελκύσει μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και πελάτες SMB με διαφοροποιημένες δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε εταιρείας.

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση σαν εταιρεία να προσφέρουμε τους πελάτες μας τη γκάμα του λογισμικού εφαρμογών ABBYY και την τεχνογνωσία μας στην βελτιστοποίηση της ροής εργασίας. Επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την ABBYY για να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες στις αγορές της παρουσίας μας λόγω της συνεχής ζήτησης για ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρικών εγγράφων.» δήλωσε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles