19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Caviar παρουσίασε customized iPhone 12 εμπνευσμένα από το… Mortal Kombat!

    H γνωστή και μη εξαιρετέα Caviar αρέσκεται στο να σχεδιάζει και να κυκλοφορεί customized συσκευές υψηλής τεχνολογίας, έχοντας συνήθως μια έφεση στο… χρυσάφι. Από κονσόλες μέχρι όλες τις μεγάλες ναυαρχίδες, οι υπεύθυνοι της Caviar βάζουν ως στόχο τους να ικανοποιήσουν ακόμη και τη μεγαλύτερη ματαιοδοξία (τα customized προϊόντα που εμπορεύονται κοστίζουν μια μικρή περιουσία). Ύστερα από τα ολόχρυσα PlayStation 5, τώρα η γνωστή εταιρεία έβαλε στο μάτι για μία ακόμη φορά τους gamers, οι οποίοι τυγχάνει να έχουν βρει λύση στο οικονομικό πρόβλημα της ζωής τους. Με αφορμή λοιπόν και την επικείμενη (πολυαναμενόμενη) ταινία Mortal Kombat, η οποία θα κυκλοφορήσει στο HBO Max στις 16 Απριλίου (μπορείτε να θυμηθείτε το trailer της εδώ), η Caviar μας παρουσίασε 3 πολύ special εκδόσεις των iPhone 12 και 12 Pro Max, οι οποίες μάλιστα θα είναι βασισμένες σε 3 πολύ δημοφιλείς ήρωες του Mortal Kombat.

    Συγκεκριμένα, υπάρχει η Scorpion edition, η οποία έρχεται με τον χαρακτηριστικό γάντζο στο backplate της συσκευής, συνδυάζοντας υλικά από τιτάνιο και (τι άλλο;) χρυσάφι. Στη συνέχεια, υπάρχει το iPhone 12 που είναι αφιερωμένο στον άρχοντα του κακού Shao Khan, όπου οι σχεδιαστές του έχουν επιχειρήσει να αναπαραστήσουν τον θρόνο του, προσθέτοντας μάλιστα το χαρακτηριστικό σφυρί του πολέμου, αλλά και ένα κρανίο που ουσιαστικά συμβολίζει τους «πεσμένους» αντιπάλους του. Τέλος, την «τιμητική» του έχει και ο Shang Tsung, όπου οι βετεράνοι θα τον θυμούνται ως το τελικό boss του πρώτoυ Mortal Kombat και ο οποίος ως γνωστόν έχει το συνήθειο να ρουφάει τις ψυχές των αντιπάλων του. Για αυτό και το iPhone που είναι αφιερωμένο σε αυτόν φέρει την χαρακτηριστική έκφραση του “Your Soul is Mine”, ενώ δύο φίδια τυλιγμένα γύρω από ένα 3D κρανίο ολοκληρώνουν τη συγκεκριμένη σχεδιαστική παρέμβαση.

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε για να αποκτήσετε μια από αυτές τις συλλεκτικές συσκευές θα πρέπει να πάρετε… δάνειο, καθώς η τιμή τους ξεκινάει από τα 6.140 για το μοντέλο του Scorpion και φτάνει τα 6.910 ευρώ για το τη Shao Kahn version. Ως είθισται πρόκειται για μια limited edition, για αυτό και πρόκειται να κατασκευαστούν μόλις 99 Units από αυτά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles