16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H HTC υποστηρίζει τα Windows 8

    Η HTC, επιβεβαίωσε τη συνεχιζόμενη στήριξη της Microsoft ανακοινώνοντας την πρόθεσή της να υποστηρίξει τη νέα πλατφόρμα Windows Phone 8. Συνεχίζοντας μια μακρά συνεργασία που χρονολογείται από το 2000 και με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις τηλεφώνων, η HTC αναμένεται να διαθέσει στην αγορά τα πρώτα της Smartphones με το νέο Windows Phone 8 αργότερα φέτος.

    «Η HTC επενδύει στο Windows Phone περισσότερο από ποτέ άλλοτε και είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πρώτα μας Smartphones με το νέο Windows Phone 8 αργότερα φέτος», δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Με το λανσάρισμα του Windows Phone το 2010, η Microsoft εισήγαγε ένα νέο ισχυρό κινητό οικοσύστημα που πρόσφερε μια εμπειρία μοναδική και ταυτόχρονα φιλική προς τον χρήστη.»

    «Η δυναμική που ανέπτυξε το Windows Phone από το λανσάρισμά του το 2010 ήταν μεγάλη, με 100.000 εφαρμογές διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στο Marketplace», δήλωσε ο Terry Myerson, Εταιρικός Αντιπρόεδρος για το Windows Phone στη Microsoft. «Η HTC είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες μας και μαζί της μας ενώνει ο κοινός στόχος της ανθρωποκεντρικής καινοτομίας, κάτι που κάνει τη συνεργασία μας πολύ εύκολη. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα ενσωματώσει η HTC το Windows Phone 8 στην γκάμα των προϊόντων της.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles