18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Huawei τρολάρει την Apple μετά την παρουσίαση των νέων iPhone

    Οι ανακοινώσεις της Apple κυριάρχησαν χθες το βράδυ, με την παρουσίαση των τριών νέων iPhone XS, iPhone XS Max & iPhone XR να αποτελεί θέμα συζήτησης και δημοσιεύσεων.

    Huawei-tries-to-steal-Apples-thunder-with-three-Mate-20-Pro-teasers

    Η Huawei, από τις βασικές ανταγωνίστριες της αμερικανικής εταιρείας στο κομμάτι των smartphones, δεν έχασε πάντως την ευκαιρία για ένα πρώτης τάξεως …τρολάρισμα. Κατά τη διάρκεια του event, ο επίσημος λογαριασμός της στο twitter ήταν ιδιαίτερα ενεργός με διάφορες δημοσιεύσεις για τα P20 και P20 Pro, ωστόσο προς το τέλος της εκδήλωσης έγινε ακόμη πιο “επιθετική”.

    Τρία tweets -ουσιαστικά teasers για τις επερχόμενες ανακοινώσεις της σειράς Mate 20 Pro- ακολούθησαν με ιδιαίτερα “αιχμηρά” σχόλια”, ξεκινώντας από το “Thank you…”

    H Huawei έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή παρουσίαση για τις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, οπότε και θα γνωρίσουμε τα νέα Mate 20 Series με τον ολοκαίνουριο επεξεργαστή Kirin 980. Πιστεύει πως οι νέες προτάσεις της θα κάνουν τη διαφορά, ακολουθώντας τη σειρά P20 που σήκωσε σκόνη στην αγορά. Για να δούμε τι θα δούμε σε μερικές μέρες στο Λονδίνο…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles