16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Microsoft δημιούργησε τρία φανταστικά συλλεκτικά Xbox One X αφιερωμένα στην… Wonder Woman!

    Το πρόσφατο 2o trailer της Wonder Woman από την ταινία WW1984, δεν θα μπορούσε παρά να μας ανοίξει την όρεξη για τα καλά για τη νέα περιπέτεια της θρυλικής ηρωίδας της DC, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Οκτωβρίου. Με αφορμή λοιπόν την επιστροφή της Wonder Woman, η Microsoft δημιούργησε τρία νέα σούπερ συλλεκτικά Xbox One X, τα οποία αφορούν στην θρυλική αμαζόνα!

    Αν και αυτές οι τρεις κονσόλες δεν θα διατεθούν εμπορικά και θα είναι διαθέσιμες μόνο σε διαγωνισμούς και promotional events, όμως αν μη τι άλλο ξεχωρίζουν για τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους που παραπέμπουν στην ταινία με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot. Η πρώτη εξ’ αυτών είναι εμπνευσμένη από την χρυσή πανοπλία της δημοφιλούς ηρωίδας, ενώ η δεύτερη από το κλασικό όπλο της, που δεν είναι άλλο από το Λάσο της Αλήθειας. Τέλος, η τρίτη κονσόλα είναι εμπνευσμένη από την αντίπαλο της, Cheetah, καθώς μοιάζει να έχει κάτι από τη… γούνα της.

     

    Όπως και να έχει, οι τρεις κονσόλες είναι πανέμορφες και σίγουρα αρκετοί θα είναι οι fans που θα επιχειρήσουν να τις κερδίσουν στους μελλοντικούς διαγωνισμούς της Microsoft, ασχέτως που όπως ήδη γνωρίζουμε η παραγωγή του Xbox One X και του απλού Xbox One  έχει σταματήσει, εν αναμονή της νέας κονσόλας Xbox Series X, η οποία αναμένεται στα μέσα Νοεμβρίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles