17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H πριγκίπισσα Λέια Οργκάνα θα είναι στο επόμενο Star Wars Episode ΙX

    Η αγαπημένη σε όλους μας πριγκίπισσα Λέια Οργκάνα του Star Wars, η ηθοποιός Carrie Fisher έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο, έπειτα από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Σχεδόν άμεσα όλοι οι φίλοι του Star Wars αναρωτήθηκαν τι θα γίνει όσον αφορά το μέλλον της ταινίας. Το Rogue One της Disney που έκανε πρεμιέρα λίγες ημέρες πριν τον ξαφνικό θάνατό της, χρησιμοποίησε CGI animation για να φέρει ορισμένους ηθοποιούς από την αρχική ιστορία, πίσω στη μεγάλη οθόνη ξανά.

    star-wars-the-force-awakens-poster-princess-leia1

    Όμως κάτι τέτοιο, δεν αναμένεται να γίνει με τη Fisher. Η ηθοποιός είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά της στην ταινία Episode VIII, που τότε ακόμη δεν είχε τίτλο. Πλέον μαθαίνουμε, ότι η Fisher θα περιλαμβάνεται στη νέα ταινία.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Daily News, ο αδερφός της Todd Fisher επιβεβαίωσε ότι θα τη δούμε στο Episode IX. Ο ίδιος ανέφερε συγκεκριμένα ότι η κόρη της Carrie, Billie Lourd έδωσε τα δικαιώματα στη Disney να χρησιμοποιηθούν πλάνα της στην τελευταία ταινία. Πώς θα φέρει ακριβώς η Lucasfilm πίσω την Λεία Οργκάνα, μένει να φανεί, πάντως όχι μέσω της ψηφιακής αναπαράστασης, οπότε ίσως χρησιμοποιήσουν ορισμένα πλάνα που είχαν αρχικά γυριστεί για το The Last Jedi.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles