20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Sony πειραματίζεται πάνω στο… διαφορετικό Huis Remote Controller με e-ink display

    Η Sony ετοιμάζεται να λάβει προπαραγγελίες στην Ιαπωνία για το Huis Remote Controller, ένα προϊόν της το οποίο θα έρθει στην αγορά μέσω του First Flight crowdfunding platform της εταιρείας που ανακοίνωσε το προηγούμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα universal control που διαθέτει e-ink touch display και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη σειρά των “virtual” πλήκτρων του με τον τρόπο που επιθυμείτε.

    Huis Remote Controller

    Το καινοτόμο χειριστήριο της ιαπωνικής εταιρείας σάς επιτρέπει να χειριστείτε οποιαδήποτε συσκευή στο σπίτι: από την τηλεόρασή σας έως Blu-ray players και από φώτα έως και κλιματιστικά. Μπορείτε να προσαρμόσετε το interface του ή το ίδιο το remote control χρησιμοποιώντας μία εφαρμογή για PC, ενώ να σημειώσουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να μοιράζεστε online τα configurations που έχετε δημιουργήσει αλλά και να κατεβάζετε άλλων χρηστών.

    Όπως σημειώνει η ιαπωνική εταιρεία, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει e-paper και όχι LCD οθόνη, κυρίως λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και της ικανότητας να εμφανίζει τα εικονικά πλήκτρα συνεχώς, χωρίς να επηρεάζει σημαντικά την αυτονομία του τηλεχειριστηρίου.

    Οι καταναλωτές στην Ιαπωνία μπορούν να αποκτήσουν το διαφορετικό Huis Remote Controller (προφέρεται όπως η λέξη “house”), έναντι 27.500 γιεν (περί τα 225 ευρώ), ενώ περισσότερα για τη συσκευή μπορείτε να δείτε και στο ακόλουθο video.

    https://www.youtube.com/watch?v=uZogq_qBRoU

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles