19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η τηλεόραση της Apple είναι κάπου εδώ κοντά. H Foxconn δέχεται παραγγελίες από τώρα

    Foxconn δεν είναι μόνο αυτοκτονίες. Ο τοκετός του iPhone ξεκίνησε από εδώ. To ίδιο και του iPad, ενώ από ότι όλα δείχνουν η γραμμή παραγωγής της  iTV προετοιμάζεται ήδη.

    Σύμφωνα με την κινέζικη ιστοσελίδα Sina, οι παραγγελίες για την κατασκευή του Apple TV set έχουν δοθεί εδώ και ημέρες, έστω και αν το προϊόν βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της δοκιμής. Ναι, ο CEO της εταιρίας αρνήθηκε επίσημα οποιοδήποτε συσχετισμό του εργοστασίου με την τηλεόραση της Apple, αλλά μεταξύ μας θα ήταν τρελό αν παραδεχόταν το αντίθετο.

    Για την ιστορία η Apple iTV θα μοιάζει με τη LED cinema display της φωτογραφίας, δηλαδή θα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, η οθόνη θα είναι καλυμμένη από γυαλί και θα υπακούει σε φωνητικές εντολές όπως και το iPhone μέσω Siri. Στην ίδια λογική θεώρησε δεδομένη την ενσωμάτωση της iSight κάμερας και τη δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων μέσω FaceTime, άρα όλα τα καλά του iOS κόσμου θα υπάρχουν διαθέσιμα και εδώ. Το ίδιο και κάποια από τα applications. Η ανακοίνωση της τοποθετείται κάποια στιγμή προς το τέλος του χρόνου, αλλά μεταξύ μας δεν τη βλέπουμε νωρίτερα διαθέσιμη από τα μέσα του 2013.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles