17.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η τρελή Βόλτα στο Κενό ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους

    Πολλά στομάχια θα δεθούν κόμπο και πολλά χέρια θα ιδρώσουν με τη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Robert Zemeckis (O Ναυαγός, Forrest Gump, Ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ) ο οποίος μεταφέρει στον κινηματογράφο το απίστευτο κατόρθωμα του Γάλλου σχοινοβάτη Philippe Petit, ο οποίος το 1974 περπάτησε σ’ ένα τεντωμένο σκοινί ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους.

    the walk

    Τον παράτολμο σχοινοβάτη υποδύεται ο Joseph Gordon-Levitt (Inception) που βάζει την καλύτερη δυνατή γαλλική προφορά του και υποδύεται τον ατρόμητο Petit που πραγματοποίησε τον περίπατο στο κενό ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους. Τα τελευταία 40 λεπτά της ταινίας όπου ουσιαστικά βλέπουμε την “βόλτα” είναι τα πλέον συγκλονιστικά. O Zemeckis έγραψε το σενάριο μαζί με τον Christopher Browne, βασιζόμενος στα απομνημονεύματα του Petit για το ασύλληπτο γεγονός, Το Reach the Clouds. 
    Να θυμίσουμε πως για το ίδιο θέμα είχε γυριστεί το 2008 και το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ Man on Wire του σκηνοθέτη James Marsh που είχε κερδίσει και το Όσκαρ.
    Η ταινία θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες, και σε 3D για να “ζοριστούμε” ακόμα περισσότερο, στις 8 Οκτωβρίου σε διανομή Feelgood.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles