16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χάκερ διαπερνά τη νέα λειτουργία ασφάλειας του Snapchat σε μισή ώρα!

    Ασφάλεια και Snapchat φαίνεται πως είναι δύο όροι οι οποίοι συνυπάρχουν μόνο για κακό σκοπό. Η εταιρία πίσω από τη δημοφιλή εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων τα οποία εξαφανίζονται μετά από την προβολή τους, δεν τα πάει καθόλου καλά στον τομέα της ασφάλειας των δεδομένων των χρηστών. Μετά το πρωτοχρονιάτικο μεγάλο hack με τη διαρροή 4,6 εκατ. usernames και τηλεφωνικών αριθμών, το Snapchat αποφάσισε να δώσει τέλος στους λογαριασμούς bots, διαθέτοντας ένα νέο τρόπο επιβεβαίωσης των χρηστών.

    snapchat new verification mode

    Οι χρήστες δε χρειάζεται, πλέον, να πληκτρολογούν captcha κωδικούς, αλλά να εντοπίζουν το φάντασμα μασκότ του Snapchat ανάμεσα σε διάφορες εικόνες, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι δύσκολο να δημιουργούνται νέοι λογαριασμοί bots. Ή μήπως όχι;

    snapchat new verification mode hack

    Ένας χάκερ ονόματι Steven Hickson κατάφερε να διαπεράσει το νέο σύστημα ασφάλειας του Snapchat μέσα σε μόλις 30 λεπτά! Τόσο του πήρε, ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει έναν κώδικα, ο οποίος θα αναλαμβάνει να βρίσκει το φάντασμα στις διάφορες φωτογραφίες με ακρίβεια 100%. Ο Steven διέθεσε online τον κώδικα του, ο οποίος τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από περισσότερους χάκερς και αυτό είναι κάτι το οποίο πιέζει ακόμη περισσότερο το Snapchat, ώστε να είναι πιο προσεκτικό με την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles