15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Hackers “έριξαν” το Dropbox στη μνήμη του Aaron Swartz

    Αργά τη νύχτα της Παρασκευής, ξημερώματα Σαββάτου, η σελίδα του Dropbox είναι κάτω. Το Dropbox ανακοινώνει πως πρόκειται για τακτική συντήρηση των υπηρεσιών του αφότου hackers, δηλώνουν πως την έριξαν στη μνήμη του Aaron Swartz.

    dropbox

    Πρωί Σαββάτου για την Ελλάδα, βράδυ αργά της Παρασκευής για τις Ηνωμένες Πολιτείες και η σελίδα του Dropbox δεν είναι προσβάσιμη. Αρκετοί χρήστες δεν έχουν πρόσβαση καν στις εφαρμογές τους ή τον λογαριασμό τους και δεν μπορούν να ανεβάσουν αρχεία. Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, χρήστες του Dropbox στο Twitter διαμαρτύρονται για προβλήματα στην υπηρεσία.

    Hackers της ομάδας The 1775 Sec ανακοινώνουν στο Twitter λίγα λεπτά πριν, ότι επιτέθηκαν στο site του Dropbox στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για τον θάνατο του ακτιβιστή Aaron Swartz. Ανάλογες κινήσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα στη νύχτα με αλλοίωση σελίδων του MIT.

    Το Dropbox δηλώνει πως οι ισχυρισμοί των The 1775 Sec είναι ανυπόστατοι και το όλο πρόβλημα οφείλεται σε εργασίες συντήρησης. Αρκετοί είναι οι χρήστες που το αμφισβητούν καθώς, εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα με την υπηρεσία.

     

    Διαβάζουμε στο The Verge πως όταν τα στελέχη του Dropbox ρωτήθηκαν ευθέως αν τα προβλήματα στην υπηρεσία προέρχονται από κάποια εξωτερική επίθεση, ούτε αρνήθηκαν, ούτε επιβεβαίωσαν την πληροφορία.

    Η ιστοσελίδα του Dropbox έχει επανέλθει σε κάθε περίπτωση και καταγράφονται μόνο περιπτώσεις χρηστών που έχουν πρόβλημα στην υπηρεσία. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξει μία σειρά επίσημων ανακοινώσεων από την εταιρεία, αν και πολύ αμφιβάλλουμε.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles