24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Hackers επεμβαίνουν και αλλάζουν τους κανόνες του δημοφιλούς παιχνιδιού Among Us

    Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του 2020, που απέκτησε μεγάλη αναγνωρισημότητα κατά την διάρκεια της καραντίνας, είναι το Among Us. Πολλοί διάσημοι YouTubers και twitch streamers παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι διαδικτυακά μπροστά σε εκατομμύρια θεατές καθημερινά. Το παιχνίδι αυτό έγινε γνωστό για το μοναδικό του θέμα, που είναι η κοινωνική αφαίρεση. Στην πραγματικότητα, η προσαρμοσμένη δυνατότητα λόμπι επιτρέπει στους στενούς φίλους να απολαμβάνουν το παιχνίδι μεταξύ τους.

    Ωστόσο, όπως έχει αναφερθεί στα social media από gamers, το παιχνίδι έχει επηρεαστεί από hackers. Αυτά τα hacks χαλάνε το παιχνίδι για άλλους παίκτες. Το τελευταίο που ανακαλύφθηκε, δείχνει ότι οι Crewmates μπορούν να ταξιδέψουν μέσω των αεραγωγών. Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, μόνο οι Imposters επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τους αεραγωγούς, ώστε να μπορούν να κρυφτούν από τους Crewmates, αφού σκοτώσουν κάποιον. Μάλιστα, ένα σύντομο βίντεο κλιπ δείχνει πώς ένας Crewmate περνά μέσα από το άνοιγμα χωρίς να είναι Imposter. Οι περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζονται στο δημόσιο λόμπι του Among Us όπου μπορείτε να παίξετε με τυχαίους παίκτες. Αυτό καταστρέφει την εμπειρία άλλων παικτών που απλά παίζουν για τη διασκέδασή τους. Αναρωτιέται κανείς ποιο είναι το νόημα του hacking σε ένα παιχνίδι που δεν δίνει άλλωστε ειδικές ανταμοιβές ή αντικείμενα μετά από μια νίκη.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως οι προγραμματιστές της InnerSloth, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το Among Us, εργάζονται σκληρά για να σταματήσουν και να κρατήσουν τους hackers μακριά από το παιχνίδι τους. Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος καθώς το παιχνίδι δεν διαθέτει κατάλληλο σύστημα προόδου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles