20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Halo Infinite: Μειώνει τις τιμές στο in-game store η 343 Industries

    Το Halo Infinite είναι διαθέσιμο εδώ και λίγο καιρό, αποτελώντας το τρίτο κεφάλαιο της “Reclaimer Saga”. Το story του Infinite ανοίγει με την καταστροφή του USNC Infinity και του συνόλου των σκαφών της ανθρωπότητας, με τον Atriox να νικάει τον Master Chief και να τον εκσφενδονίζει στο κενό του διαστήματος. Στη συνέχεια το παίχνιδι συνεχίζεται στο Zeta Halo, έναν δακτύλιο που για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς έχει ψήγματα από… “open-world”! Για αυτό και ουσιαστικά το Infinite χωρίστηκε σε δύο μέρη, ένα που ήταν το κλασικό single player campaign και ένα που ήταν το Free-to-play multiplayer.

    Παρά τον ενθουσιασμό των gamers, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν παράπονα από το in-game store του multiplayer, καθώς τα διάφορα αντικείμενα χαρακτηρίστηκαν από πολλούς πανάκριβα. Η 343 Industries, φαίνεται όμως να έλαβε υπόψη τα σχόλια των φίλων του Halo, αποκαλύπτοντας ότι θα μειώσει τις τιμές.

    Σύμφωνα με τον Head of Design, Jerry Hook:

    “Ξεκινώντας απ’ αυτή την Τρίτη, η εμπειρία του καταστήματος θα διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έχουμε επικεντρωθεί στη μείωση των τιμών γενικά, στο να παραδώσουμε πακέτα που συμφέρουν περισσότερο, στη δυνατότητα ανεξάρτητης αγοράς αντικειμένων που βρίσκονται σε πακέτα κ.α.

    Θα δοκιμάζουμε νέα πράγματα κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να βελτιωθούμε στο μέλλον. Παρακαλώ συνεχίστε να μας δίνετε feedback κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και ελπίζω να σας δω όλους την επόμενη εβδομάδα για το Cyber Showdown event“.

    Διαβάστε επίσης:

    Το στοιχειωμένο σπίτι του Freddy Krueger πωλήθηκε για 2,8 εκατ. δολάρια

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles