20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Hama Twiddle portfolio θήκη για iPad mini/iPad Air

    Οι κάτοχοι iPad Air ή iPad mini θα γνωρίζετε καλά πόσο απαραίτητη είναι μια προστατευτική θήκη για το ευαίσθητο tablet σας…χωρίς όμως να σημαίνει πως δε θα είναι και λειτουργική!

    hama twiddle (5) (Large)

    Η Twiddle θήκη “portofolio” της Hama συνδυάζει άνεση, προστασία και ευκολία στη χρήση, με έξυπνες λειτουργίες και σχεδίαση. Είναι ανθεκτική και έχει χρησιμοποιηθεί σκληρό πλαστικό στην κατασκευή της, έτσι προστατεύει το tablet στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων που μπορεί να προκληθεί φθορά. Παράλληλα διαθέτει ειδικό μαγνήτη ο οποίος ενεργοποιεί την οθόνη όταν ανοίγετε το κάλυμμα και την απενεργοποιεί όταν το κλείνετε, για ταχύτητα και εξοικονόμηση ενέργειας.

    hama twiddle (Large) hama twiddle (4) (Large)

    Διαθέτει οπές σε όλα τα σημεία που χρειάζονται ώστε να αποκαλύπτει πλήκτρα και υποδοχές, ενώ για όσους αρέσκονται να βλέπουν ταινίες ή να γράφουν συστηματικά στο iPad τους, μπορεί να τοποθετηθεί και στη θέση “stand” πάνω στο τραπέζι ή το γραφείο, για άνετη και ξεκούραστη χρήση. Αξίζει να σημειωθεί πως η θήκη Twiddle είναι double-faced, έτσι μπορείτε να τη γυρίσετε “ανάποδα” για να επιλέξετε ένα από τα δύο χρώματα της αρεσκείας σας, συγκεκριμένα κόκκινο ή γκρι!

    hama twiddle (2) (Large) hama twiddle (3) (Large)

    Οι Twiddle θήκες της Hama διατίθενται από πολλά καταστήματα και αλυσίδες στην ελληνική αγορά, για iPad Air και iPad Mini σε διάφορα χρώματα.

    • 104694 Hama “Twiddle” Portfolio για iPad mini, red/grey
    • 104695 Hama “Twiddle” Portfolio για iPad mini, blue/green
    • 104697 Hama “Twiddle” Portfolio για iPad Air, red/grey
    • 104698 Hama “Twiddle” Portfolio για iPad Air, blue/green
    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles