24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Harrison Ford: “To Star Wars The Force Awakens είναι απίστευτο”

    Ο Ηarrison Ford ήταν καλεσμένος στο show του Jimmy Kimmel και έκανε μία ομολογουμένως περίεργη εμφάνιση. Είπε να γιορτάσει το Halloween ντυμένος… hot dog και ίσως να πιει και λιγάκι παραπάνω πριν βγει στον αέρα. Ωστόσο το θέμα που αφορούσε όλους δεν ήταν άλλο από το επερχόμενο Star Wars: The Force Awakens και περίμεναν τον διάσημο ηθοποιό να μιλήσει γι’ αυτό. Αν και το καστ δεν μπορεί να αποκαλύψει και πολλά αφού υπάρχει απαγορευτικό από την παραγωγή, ο Ford είπε πως το φιλμ είναι εκπληκτικό και δεν θα απογοητεύσει τους fans.

    Star Wars_The Force Awakens

    Μετά από πολλές πιέσεις του Kimmel ο Ford είπε “γιατί να θέλεις να μιλήσεις γι’ αυτό; Θέλω το κοινό να ζήσει την εμπειρία. Δεν θέλω να ακούσουν γι’ αυτό. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είναι πολύ, πολύ καλό. Πιστέψτε με, είναι πολύ καλό. Το καινούργιο καστ… οι Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver και Oscar Isaac είναι εκπληκτικοί. Ο JJ (Abrams) έχει κάνει μία απίστευτη ταινία. Δεν θα απογοητευτείτε καθόλου. Σας το υπόσχομαι”.
    Όσο για την πολυσυζητημένη απουσία του Luke Skywalker από το πόστερ, το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν πως “δεν υπήρχε χώρος” μην θέλοντας φυσικά να αναφερθεί περισσότερο στο κρίσιμο θέμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles