18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Home Sweet Home Alone: Νέο trailer μας συστήνει το μικρό Max

    Αυτά τα Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι γεμάτα με ταινίες είτε αποφασίσουμε να επισκεφτούμε τον κινηματογράφο είτε να χαζέψουμε Netflix στον καναπέ. Μια από τις κινηματογραφικές ιστορίες που είναι ταυτόσημη με την περίοδο των εορτών εδώ και δεκαετίες το “Μόνος στο σπίτι”. Φέτος μάλιστα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τη νέα παραγωγή της Disney. Φέρει τον τίτλο Home Sweet Home Alone.

    Στο κέντρο της δράσης τοποθετείται ο μικρός και ζωηρός Max. Η ταινία ξεκινά με την οικογένεια των Mercer, που ετοιμάζεται να περάσει τις διακοπές της στο Tokyo. Τίποτα όμως δε θα κυλήσει ομαλά, αφού μόλις φτάσουν θα συνειδητοποιήσουν ότι κάτι έχουν ξεχάσει. Πρόκειται για το γιο τους Max, ένα 10χρονο αγόρι που τον υποδύεται ο Archie Yates, ο οποίος έμεινε μόνος στο σπίτι.

    Η Disney αυτές τις μέρες παρουσίασε ένα ακόμα trailer για την νέα εκδοχή του “Home Alone”, που έρχεται στα μέσα του Νοεμβρίου στο Disney Plus.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Morbius: Νέο trailer ρίχνει “φως” στον αντι-ήρωα της Marvel (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles