20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Honor MWC 2024: Επίσημη παρουσίαση για το Magic6 RSR Porsche Design

    Το MWC 2024 σύντομα θα ανοίξει τις πύλες του στη Βαρκελώνη και, όπως κάθε χρόνο, το Digital Life θα βρεθεί εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στον κόσμο της τεχνολογίας.

    Honor MWC 2024: Τι αναμένουμε

    Μια από τις εταιρείες που θα δώσουν το “παρών” είναι και η Honor, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα στο πλαίσιο της έκθεσης Magic6 RSR Porsche Design. Έχουμε ήδη αναφερθεί στην εν λόγω συσκευή. Ωστόσο, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ετοιμάζει η Honor για το MWC 2024. Μπορεί η εταιρεία, σε σχετική ανακοίνωση, να μην αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο μοντέλο, όμως έκανε γνωστό ότι θα παρουσιάσει το νέο foldable smartphone που θα ενταχθεί στην οικογένεια του Magic V2 RSR.

    Δεδομένης της προγραμματισμένης παρουσίασης της Honor με αφορμή την παγκόσμια κυκλοφορία του Magic6 στη Βαρκελώνη στις 25 Φεβρουαρίου, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα δούμε το μοντέλο που φέρει την υπογραφή της Porsche. Το Magic V2 RSR Porsche Design είναι ήδη διαθέσιμο και η συσκευή φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακή. Ας ελπίσουμε ότι η έκδοση Magic6 Pro να είναι εξίσου εντυπωσιακή με το αναδιπλούμενο αδερφάκι της. Πρόκειται άλλωστε για μια “ναυαρχίδα” με Snapdragon 8 Gen 3 chipset, main camera 50 MP 1/1.3″ και ένα telephoto shooter με περισκοπικό φακό. Διατίθεται στην απόχρωση Porsche Agate Grey. Honor MWC 2024! Ανυπομονούμε…

    Το MWC Barcelona

    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα το GSMA, το MWC Barcelona 2023 συνεισέφερε 461 εκατομμύρια ευρώ στην οικονομία της Βαρκελώνης. Το συγκεκριμένο ποσό, σύμφωνα με την ανάλυση, σηματοδοτεί μια επιστροφή στα προ του 2019 επίπεδα, με τις προηγούμενες διοργανώσεις να αποφέρουν 473 εκατ. ευρώ το 2019, 469 εκατ. ευρώ το 2018 και 465 εκατ. ευρώ το 2017.

    Διαβάστε επίσης:

    Honor Magic 6: Έρχεται με Generative AI και εφαρμογές που ανοίγουν με το… βλέμμα – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles