18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Valentine cards του House of Cards (και νέα επεισόδια!) ο πιο εναλλακτικός τρόπος να γιορτάσεις σήμερα

    Το έχετε καταλάβει ότι στο Digitallife.gr (ή, εν πάση περιπτώσει, σε κάποια μέλη της ομάδας του) δεν αρέσουν τα συμβατικά θέματα, ειδικότερα όσον αφορά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. (Τώρα, αν δε το έχετε καταλάβει, δείτε με την ευκαιρία εδώ, εδώ και εδώ).

    Γι’ αυτό, λοιπόν, και φέτος δε θα πρωτοτυπήσουμε… Έτσι, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε όχι για τον εν λόγω Άγιο, αλλά για την προβολή του πολυαναμενόμενου 2ου κύκλου του House of Cards, που επέλεξε σήμερα να κάνει διαθέσιμο το Netflix, κάνοντας πολλούς από εμάς πολύ-πολύ χαρούμενους. Ναι! Ο εξαιρετικός Kevin Spacey ως Frank και η υπέροχη Robin Wright ως Claire Underwood, θα μας συντροφεύσουν σε ένα νέο “μαραθώνιο” ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνει να κολλήσουμε στις οθόνες του laptop μας (ή της τηλεόρασής μας) για τις επόμενες ώρες ή μέρες.

    house-of-cards-valentine-card-04

    Πώς, όμως, συνδυάζεται το House of Cards με τον Άγιο Βαλεντίνο (πέρα από τη… μέρα διάθεσης των νέων επεισοδίων του). Με αυτές τις “εμπνευσμένες” Valentine cards που παίρνουν αφορμή από το “σατανικό” δίδυμο και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του μοναδικού αυτού πολιτικού θρίλερ, δίνοντάς σας εναλλακτικούς τρόπους για να δείξετε την αγάπη σας σε όσους το επιθυμείτε.

    house-of-cards-valentine-card-03

    Happy “House of Cards” day σε όλους!

    house-of-cards-valentine-card-07

    house-of-cards-valentine-card-05

    house-of-cards-valentine-card-02

    house-of-cards-valentine-card-01

    house-of-cards-valentine-card-06

    house-of-cards-valentine-card-08

    house-of-cards-valentine-card-09

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles