13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    House of Gucci: Ένσταση της οικογένειας… «Ο παππούς μας δεν ήταν χοντρός και άσχημος, σαν τον Al Pacino»

    Μάθαμε για την επερχόμενη βιογραφίαHouse of Gucci‘, για την ιστορία του ομώνυμου Οίκου μόδας, από το instagram της Lady Gaga, της πρωταγωνίστριας. Και δεν κρύψαμε τον ενθουσιασμό μας όταν μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία που εξετάζει το χρονικό της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι το 1995 για την οποία κατηγορήθηκε δύο χρόνια αργότερα η σύζυγός του, Πατρίτσια Ρετζιάνι. Μάλιστα, πίσω από την ταινία βρίσκονται ισχυρά ονόματα της βιομηχανίας του Χόλυγουντ όπως ο σκηνοθέτης Riddley Scott, ενώ μαζί με την Γκάγκα θα δούμε και τον Adam Driver, τον Jared Leto καθώς και τον βετεράνο Al Pacino να ενσαρκώνουν τα μέλη της διάσημης οικογένειας.

    Παρά τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η είδηση της ταινίας στους χρήστες των social media, κάποιοι φάνηκαν εξαιρετικά δυσαρεστημένοι. Και πρόκειται, μάλιστα, για την ίδια την οικογένεια Gucci. 

    Η οικογένεια σε δημόσιες δηλώσεις της χαρακτήρισε το cast της ταινίας: «Απαίσιο, και κακάσχημο». Οι δηλώσεις ήρθαν αφού δόθηκαν στην δημοσιότητα paparazzi φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, όπου βλέπουμε την Lady gaga ως Patrizia Reggiani (την ‘μάυρη χήρα’), τον Al Pacino ως Aldo Gucci (ο οποίος βοήθησε να εξαπλωθεί το όνομα του brand παγκοσμίως) και τον Jared Leto ως Paolo Gucci (ο οποίος και δημιούργησε το γνωστό έμβλημα του Οίκου).

    Lady Gaga and Al Pacino on the set of Ridley Scott’s film.

    Συγκεκριμένα, η Patrizia Gucci δήλωσε πως μόλις είδε τις φωτογραφίες του Al Pacino και του Jader Leto, ήταν σε σοκ. Για τον Al Pacino και την εμφάνισή του για την ταινία είπε χαρακτηριστικά: “Ο παππούς μας ήταν ένας πολύ γοητευτικός άντρας, όπως όλοι οι Γκούτσι. Ήταν ψηλός, με μπλε μάτια και απέπνεε φινέτσα. Κακώς παίζεται από τον Pacino, ο οποίος δεν είναι ψηλός και στην φωτογραφία διαφαίνεται εξαιρετικά άσχημος, χοντρός, κοντός με φαβορίτες. Είναι ντροπή, καθώς δεν μοιάζει καθόλου με τον παππού μας”.

    Είπε ακόμη πως εκ μέρους όλης της οικογένειας δηλώνει πολύ απογοητευμένη. “Εκμεταλλεύονται την ταυτότητα της οικογένειάς μας για να βγάλουν κέρδος. Μία οικογένεια που έχει συγκεκριμένη ταυτότητα και διατηρεί την ιδιωτικότητά της. Μπορούμε να το διαπραγματευτούμε, ωστόσο υπάρχουν μερικά όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν”.

    Patrizia Gucci described photos of Jared Leto, playing Paolo Gucci, as ‘horrible, horrible. I still feel offended.’

    Επίσης, είπε και σχετικά με την φωτογραφία του Jared Leto ως Paolo Gucci «ακόμη νιώθω προσβεβλημένη». 

    Διαβάστε ακόμη: ‘House of Gucci’: Πρώτη ματιά στην ταινία του Ridley Scott με την Lady Gaga και τον Adam Driver

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles