18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    House Of The Dragon: Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 2ος κύκλος

    Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τους περίεργους ήρωες με τα ασημένια μαλλιά του Οίκου Targaryen να προκαλούν κακό και να φιλούν τα αιματοβαμμένα συγγενικά τους πρόσωπα. Οι fans περίμεναν νέα εδώ και καιρό. Τώρα όμως μπορούμε να μεταφέρουμε μια ευχάριστη είδηση, καθώς το Deadline αναφέρει ότι το House Of The Dragon θα επιστρέψει στο HBO αυτόν τον Ιούνιο.

    Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για το House Of The Dragon

    Τα νέα προέρχονται από το Morgan Stanley Technology, Media and Telecom conference που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο. Εκεί συμβαίνουν οι αποκαλύψεις των νέων για το House Of The Dragon, ενώ οι επενδυτές πληροφορούνται για το πώς οι εταιρείες τεχνολογίας θα ενσωματώσουν την τεχνητή νοημοσύνη στις πλατφόρμες στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια ενός Q&A, ο streaming chief του HBO, JB Perrette, ανέφερε ότι η σειρά θα είναι ανάμεσα σε αρκετές σειρές που θα επιστρέψουν λίγο πιο νωρίς από ό,τι υπολογιζόταν.

    Το χάος των project που ανακόπηκαν από τις απεργίες των WGA και SAG πέρυσι δεν έχει ακόμα αντιμετωπιστεί και η μετατόπιση των ημερομηνιών κυκλοφορίας συνεχίζεται. Προηγουμένως, το HBO είχε προβλέψει ότι η πρεμιέρα της σειράς θα γινόταν πιο αργά μέσα στη χρονιά. Όπως σημειώνει η Deadline, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του HBO, Casey Bloys, προέβλεπε ότι η πρεμιέρα της σειράς θα έρθει αργότερα μέσα το καλοκαίρι. Ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, είπε όμως ότι η πρεμιέρα θα γίνει μέσα “στο επόμενο τρίμηνο” κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των οικονομικών αποτελεσμάτων του περασμένου μήνα. Αλλά όπως συμβαίνει συχνά στον κόσμο του Westeros, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως αναμένονται. Ρωτήστε τον Ned Stark.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο νέο σύμπαν της DC η Milly Alcock του House of the Dragon

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles