24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    HoYeon Jung: Η πρωταγωνίστρια του Squid Game στο νέο video clip του Weeknd

    Την προηγούμενη χρονιά, η κορεάτικη σειρά του Netflix “Squid Game” κατάφερε να καθηλώσει το κοινό με τα πρωτότυπα αλλά βίαια παιδικά παιχνίδια που παρουσίασε. Μετά την απίστευτη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη σεζόν, είναι λογικό να πάρει κατευθείαν το “πράσινο φως” για δεύτερο κύκλο και οι πρωταγωνιστές να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλείς.

    Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σειράς αποτελεί η νεαρή ηθοποιός HoYeon Jung, ο χαρακτήρας της οποίας μάλιστα αναμένεται να «ξαναζωντανέψει» στα νέα επεισόδια σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες. Η Κορεάτισσα σταρ μάλιστα εμφανίζεται να τραγουδά καραόκε με τον Weeknd στο νέο του video clip για το τραγούδι “Out Of Time” από το τελευταίο του άλμπουμ Dawn FM.

    Ο διάσημος τραγουδιστής στο νέο του video clip ζει τον έρωτα με την ηθοποιό HoYeon Jung του Squid Game και ανέμελοι τραγουδούν καραόκε το δικό του κομμάτι. Η ευτυχία ανατρέπεται από κάτι απρόσμενο βέβαια που δεν είναι άλλο από την αιφνίδια εμφάνιση του Jim Carrey.

    Διαβάστε επίσης:

    Κερδίζει “έδαφος” η Apple TV μετά τα Όσκαρ του CODA

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles