21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εμφανίστηκε η τιμή του HTC Desire 816!

    Το HTC Desire 816 το πρωτοείδαμε, όπως θα θυμάστε, στο MWC της Βαρκελώνης, αλλά δυστυχώς πότε δεν είχαμε την ευκαιρία να το περιεργαστούμε τότε. Η συσκευή είναι, όμως, πιό κοντά από ποτέ και ήδη άρχισε να διατίθεται σε ευρωπαϊκά καταστήματα, έναντι μιας αρκετά δελεαστικής τιμής!

    htc-desire-816

    Στην αγορά της Ρουμανίας το νέο Desire εμφανίστηκε στα €295 (1.299 RON), μια τιμή που ταιριάζει περισσότερο σε κάποιο high-end…”mini”, αλλά παραμένει αρκετά καλή για ένα HTC με Sense 5.5 UI, 5,5άρα οθόνη, 13άρα κάμερα και τετραπύρηνο Snapdragon 400 chipset με 1,5GB RAM. Ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται από stereo ηχεία της γνωστής ποιότητας της HTC και ωραίο σχεδιασμό, μας κάνει να περιμένουμε πως και πως τη νέα συσκευή για δοκιμή και hands-on review!

    Φυσικά, το μέγεθος της οθόνης είναι αυτό που κατατάσσει το Desire 816 περισσότερο στα phablets παρά στα smartphones και αυτό που θα ελκύσει συγκεκριμένη ομάδα αγοραστών. Βλέπουμε πως ένα νέο trend είναι οι οικονομικές, ποιοτικές συσκευές με μεγάλη οθόνη και τη σταδιακή αποσύνδεση των phablets από τις υψηλές τιμολογιακές κατηγορίες, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το HTC Desire 816 θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες και στη χώρα μας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles