24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    HTC Desire Eye εναντίον ελέφαντα… σε ένα τεστ αντοχής διαφορετικό από όλα τ’ άλλα!

    Τα drop tests και τα τεστ αντοχής είναι κάτι σύνηθες στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας. Άλλωστε, πλέον έχουμε ξεφύγει από τα παραδοσιακά και τετριμμένα drop tests με την πτώση συσκευών από συγκεκριμένο ύψος (το iPhone 6 που έπεσε από την στρατόσφαιρα το τερμάτισε…) και έχουμε περάσει πλέον σε πιο «ειδικές καταστάσεις»!

    HTC-Desire-EYE-Survives-After-Elephant-Steps-on-It-at-the-Zoo-471536-2

    Να, πάρτε για παράδειγμα ένα HTC Desire Eye, το οποίο είχε την ατυχία να γνωρίσει την οργή ενός… ελέφαντα! Ένας Ιρανός user αποφάσισε να διεξάγει ένα τεστ αντοχής σε ένα HTC Desire Eye σε ένα μάλλον εναλλακτικό περιβάλλον, καθώς προτίμησε τον ζωολογικό κήπο Eram της Τεχεράνης. Το δύσμοιρο HTC Desire Eye που υπεβλήθη πρώτα σε μία σειρά από εξονυχιστικά τεστ αντοχής, πέφτωντας αρκετές φορές από διαφορετικά ύψη (με τα ανάλογα αποτελέσματα που θα δείτε παρακάτω), στο τέλος ο user-βασανιστής είχε τη φαεινή ιδέα να εμπλουτίσει το τεστ αντοχής του HTC Desire Eye με το… πάτημα ενός ελέφαντα! O ελέφαντας (που ονομάζεται Mr. Elephant) ποδοπάτησε το «δυστυχισμένο» smartphone της HTC και παρόλο που σχεδόν καταστράφηκε πλήρως (δεν μιλάμε άλλωστε για κάποιο ενισχυμένο rugged phone), αρκετές από τις βασικές λειτουργίες του παρέμειναν ανέπαφες. Παρακολουθήστε το ομολογουμένως πρωτότυπο τεστ αντοχής του HTC Desire Eye στο video που ακολουθεί και απλώς εκδηλώστε… τη συμπόνοια σας!

    http://youtu.be/sjGroRt9ViE

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles