15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επιδεικνύοντας το… HTC Eye Experience και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του (videos)

    Την περασμένη εβδομάδα, στο event της στη Νέα Υόρκη, η HTC, πέρα από το Desire Eye αλλά και την RE camera, παρουσίασε και τη νέα Eye Experience, που απευθύνεται σε μία πλειάδα συσκευών της, οι οποίες θα λάβουν τα νέα χαρακτηριστικά μέσω update.

    htc-eye-experience

    Για την καλύτερη επεξήγηση των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει το “EYE”, η HTC δημιούργησε μία σειρά από εκπαιδευτικά videos, που τώρα δίνει στη δημοσιότητα.

    Ανάμεσα στα ξεχωριστά νέα χαρακτηριστικά, θα βρείτε το Face Tracking που εντοπίζει πρόσωπα κατά τη διάρκεια μίας βιντεοκλήσης και σας δείχνει μία πιο εστιασμένη άποψή τους, τη δυνατότητα Screen Sharing που σας επιτρέπει να μοιραστείτε την οθόνη σας με κάποιον που κάνετε videochat, το Auto Selfie για καλύτερες αυτοφωτογραφίσεις, το Live Makeup που ρυθμίζει πώς φαίνεται το δέρμα σας σε ένα selfie ή το Face Fusion που “μιξάρει” το πρόσωπό σας με αυτό ενός άλλου ατόμου.

    Υπενθυμίζεται πως οι συσκευές που θα λάβουν το HTC Eye Experience update είναι οι ακόλουθες: One (M8), One (M7), One (E8), One mini, One mini 2, One max, Desire 816, Desire 820 και Butterfly 2.

    Δείτε τα 5 video tutorials.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles