21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δες εδώ: έτσι έφτιαξε η HTC το πανέμορφο HTC One (video)

    Δεν μας φαίνεται παράξενο πια οι εταιρείες να μας δείχνουν εικόνες από την παραγωγή των συσκευών τους. Όταν η HTC όμως, μπαίνει στην διαδικασία να μας μιλήσει και να δείξει λεπτομέρειες από την κατασκευή του πιο όμορφου smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, κάνουμε παύση για ενάμιση λεπτό και παρακολουθούμε:

    Και ξέρετε; Μπορεί ο Jonathan Ive να κάνει ανάλογα video για να μιλήσει για το design της Apple, μπορεί η Samsung να κοιτάζει τα αστέρια και να εμπνέεται το καινούριο (!) design του Samsung Galaxy S4, αλλά κάτι σε αυτό το βίντεο της HTC είναι που το κάνει πολύ πιο όμορφο. Τι;

    Μα το HTC One. Γιατί ξέρουμε πριν δούμε το βίντεο πως η εμπειρία του να κρατάς στα χέρια σου το HTC One δικαιολογεί όλες αυτές τις «δύσκολες» λέξεις που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές και μηχανικοί του: το zero gap construction, την διαδικασία ηλεκτροχημικής χάραξης και όλα τα υπόλοιπα. Κι αυτό το behind the scenes video έρχεται απλά εκεί για να επιβεβαιώσει αυτό που μπορείς να δεις και μπορείς να αγγίξεις: το HTC One, σχεδιαστικά, είναι αλλού. Σε άλλο επίπεδο.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles