18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    HTC One M9 Plus σε mockup render!

    Χθες σας γράψαμε για τα tech specs που έχουν διαρρεύει από το HTC One M9 Plus, τη “μεγάλη” έκδοση του One M9 των Ταϊβανέζων, που πιθανότατα σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα. Η συσκευή, που θα διαθέτει Quad HD οθόνη αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, φαίνεται πως θα περιλαμβάνει οθόνη 5,2 ιντσών, οκταπύρηνο chipset, 3GB RAM, κάμερες 20.7MPixels και 4MPixels, μπαταρία 2.840mAh, καθώς και διαστάσεις 150,9 x 72,5 x 10,15 χιλιοστά. Κάποιες από τις αποκαλύψεις των specs έγιναν από τον @onleaks, που τώρα ωστόσο δημοσιεύει και ένα mockup render από το πώς θα είναι η εμπρόσθια αλλά και η οπίσθια όψη της νέας ναυαρχίδας.

    htc one m9 plus onleaks

    Βλέπουμε, λοιπόν, το One M9 Plus δίπλα στο “απλό” M9 και, πέρα από τις αυξημένες διαστάσεις, ξεχωρίζουμε τη duo camera της συσκευής που υπήρχε και στο προγενέστερο One M8, αλλά και το “φυσικό” κεντρικό πλήκτρο.

    Εκείνο που απομένει τώρα είναι να δούμε πότε (και αν) η HTC θα ανακοινώσει επίσημα το “δυνατό” μοντέλο, το οποίο έχει καθυστερήσει, αν θυμηθούμε ότι κάποιοι περίμεναν να το δούμε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Υπάρχουν κάποιες φήμες ακόμη και για… ακύρωση, σύντομα ωστόσο φανταζόμαστε πως το τοπίο θα ξεκαθαριστεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles