16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Emotion 3.0 UI. Μεγάλη ανανέωση με έμπνευση από… iOS 7; (photos)

    Σημαντική διαρροή που αφορά τη Huawei και το User Interface που ενσωματώνει στις συσκευές της. Το νέο update του, η έκδοση Huawei Emotion 3.0 UI, έρχεται στο “φως” μέσα από τα screenshots που βλέπετε στο παρόν θέμα. Αυτά αποκαλύπτουν έναν χαρακτήρα πιο… flat από ποτέ, με τον ανανεωμένο σχεδιασμό να φαίνεται ότι λαμβάνει έμπνευση από το… iOS 7 και τις αλλαγές του Jony Ive. Έτσι κι αλλιώς, βέβαια, αυτή είναι η… τάση στην αγορά, αν κρίνουμε και από ό,τι έχουμε δει έως τώρα στο… Android L.

    eaked-images-of-Huaweis-Emotion-3.0-Ueaked-images-of-Huaweis-Emotion-3.0-U (1)

    Στα screenshots βλέπουμε, λοιπόν, έναν πολύ λιτό dialer με το λευκό χρώμα να πρωταγωνιστεί χωρίς αμφιβολία, διαφορετικό font για το νέο UI και πιο παστέλ αποχρώσεις συνολικά στα χρώματα που έχουν επιλεγεί από τη Huawei.

    eaked-images-of-Huaweis-Emotion-3.0-U (2)

    Φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία διαρροή και όχι για την επίσημη εικόνα της νέας έκδοσης του Emotion 3.0 UI, η οποία ίσως ενσωματωθεί στην επόμενη ναυαρχίδα των Κινέζων. Προς το παρόν, πάντως, το Huawei Honor 6, που ανακοινώθηκε πρόσφατα, έρχεται με ενσωματωμένο το Emotion 2.3 UI.

    Δείτε περισσότερες φωτό από το Huawei Emotion 3.0 UI.

    eaked-images-of-Huaweis-Emotion-3.0-U (4)eaked-images-of-Huaweis-Emotion-3.0-U (3)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles