18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλυπτήρια για το Huawei Honor 6X στις 16 Δεκεμβρίου!

    H Huawei ετοιμάζεται πολύ σύντομα να ρίξει στην αγορά ένα νέο smartphone που ανήκει στη δημοφιλή οικογένεια των Honor. To Honor 6X που πήρε πρόσφατα την έγκριση από την κινεζική επιτροπή τηλεπικοινωνιών αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά στις 16 Δεκεμβρίου και από ότι μπορέσαμε να συμπεράνουμε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το νέο smartphone της οικογένειας Honor θα φέρει τα χαρακτηριστικά μίας αρκετά αποδοτικής high-end συσκευής.

    Honor 6X

    Ειδικότερα, το Honor 6X θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ποιότητας 1080p, ενώ το χαρακτηριστικό που θα το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι θα προσφέρει διπλούς αισθητήρες κάμερας. Όσον αφορά, τον επεξεργαστή του, το Honor 6X θα βασίζεται σε μία SoC λύση, κατασκευασμένη από την Kirin, η οποία θα συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM και θα προσφέρει ταχύτητα ρολογιού στα 1.8GHz. Επιπλέον, η high-end πρόταση της Huawei θα παρέχει 16 ή 32GB αποθηκευτικού χώρου (με τη δυνατότητα επέκτασης μέσω θύρας microSD, θα βασίζεται στο Android 4.4.4 KitKat και από άποψη design θα ακολουθεί μία σχετικά λεπτή γραμμή. Μέχρι στιγμής η Huawei δεν έχει ανακοινώσει τίποτα αναφορικά με την τιμή της νέας αυτής συσκευής.

    Huawei_Honor_6X_2

    H Huawei όσο περνάει ο καιρός ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο στην αγορά των smartphones, προωθώντας λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες χρηστών που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Τα βλέμματα βέβαια αναμένεται να συγκεντρώσουν πάνω τους, ο διάδοχος του Ascend P7, ονόματι P8, αλλά και το Ascend D8, με την Huawei να ετοιμάζει μία ευρεία γκάμα συσκευών για το 2015.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles