20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Mate 20 Pro: Ένα μοναδικό Facebook live event αποκάλυψε την υπερδύναμή του (video)

    Πριν λίγες ημέρες, σε event στο Λονδίνο, η Huawei αποκάλυψε το νέο κορυφαίο της smartphone! Το Mate 20 Pro, μία πανίσχυρη πρόταση με καινοτομίες και specs που κάνουν τη διαφορά στην αγορά, φτάνει σε λίγες ημέρες και στην Ελλάδα. Στις 31/10 ολοκληρώνονται οι προπαραγγελίες (που μην ξεχνάτε ότι δίνουν δώρο σε όσους αγοράσουν τη συσκευή το ολοκαίνουριο smartwatch Huawei Watch GT) και, από την 1η Νοεμβρίου, το Mate 20 Pro θα βρίσκεται στα καταστήματα.

    huawei mate 20 pro Facebook Live 1

    Εμείς λίγες μέρες πριν την άφιξή του, επισκεφθήκαμε τα κεντρικά γραφεία της Huawei στην Αθήνα για να μάθουμε τα πάντα για τη συσκευή και να σας ενημερώσουμε γι’ αυτήν.

    huawei mate 20 pro Facebook Live 2

    Σε ένα μοναδικό Facebook live event, ο Head of Retail & CTO Manage Huawei Greece, Θάνος Ψυχάρης, παρουσία τριών δημοσιογράφων της Smart Press (Δημήτρης Σκιάννης / MyPhone.gr, Χριστίνα Κιτσάτη / DigitalLife.gr, Αγγελική Νόστη / ThatsLife.gr), αποκάλυψαν τα πάντα για το νέο πρωταγωνιστή της αγοράς των smartphones.

    huawei mate 20 pro Facebook Live 4

    Σε ποια χρώματα θα έρθει το Huawei Mate 20 Pro στην Ελλάδα; Σε τι υπερέχει ο επεξεργαστής του, Kirin 980, από τον ανταγωνισμό; Τι καινούριο φέρνει το triple-camera setup του; Σε τι έχει βελτιωθεί το Face Unlock και ποια η καινοτομία του fingerprint sensor; Τι το διαφορετικό φέρνει η κάρτα επέκτασης μνήμης της συσκευής; Πόσο διαρκεί η μπαταρία της; Μπαίνει στο νερό το Mate 20 Pro; Ισχύει ότι μπορεί να μετρήσει τις θερμίδες ενός φαγητού; Αυτά και άλλα πολλά συζητήσαμε στο Facebook live event που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στα γραφεία της Huawei.

    huawei mate 20 pro Facebook Live 3

    Stay tuned για περισσότερες εκπλήξεις το επόμενο διάστημα και, βέβαια, τα αναλυτικά μας review στο Huawei Mate 20 Pro, αλλά και το Huawei Watch GT, τα οποία έρχονται σύντομα.

    Δείτε ολόκληρο το video του Facebook Live Event με το Huawei Mate 20 Pro

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles