13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei MediaPad M5 lite & Huawei MediaPad T5: Δύο νέα μέλη για την οικογένεια tablets της εταιρείας

    Η Huawei πρόσθεσε δύο νέα μέλη στην οικογένεια των tablets της – το Huawei Media Pad M5 lite και το Huawei MediaPad T5. Τα νέα προϊόντα ικανοποιούν όχι μόνο αισθητικά, με τις 10.1 ιντσών και 1080p full HD οθόνες τους, αλλά και με το βελτιωμένο Audio System (σύστημα ήχου) και τη Λειτουργία Άνεσης Ματιών (Eye Care Mode). Ταυτόχρονα αποτελούν έναν σπουδαίο σύμμαχο για τη δουλειά και την ψυχαγωγία στον ελεύθερο μας χρόνο.

    Το HUAWEI MediaPad M5 lite με την κομψή του γραφίδα αποτελεί ένα εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο για τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία καθημερινά στην δουλειά και στον ελεύθερο χρόνο τους, ενώ το HUAWEI MediaPad T5 θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες ενός χρήστη που αναζητά την ψυχαγωγία στην τεχνολογία και το κομψό design. Ορισμένες από τις λειτουργίες του το καθιστούν ιδανική επιλογή για τους γονείς, καθώς τους επιτρέπει να ελέγχουν τον χειρισμό της συσκευής από τα παιδιά τους. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία που εξασφαλίζει την φροντίδα των ματιών και τη σωστή στάση του σώματος, χαρακτηριστικά καίριας σημασίας ειδικά για τους νεότερους σε ηλικία χρήστες.

    Η Τρισδιάστατη οπτικοακουστική εμπειρία του M5 lite

    M5 lite 2

    Το MediaPad M5 lite ικανοποιεί τον χρήστη με την οθόνη IPS Full HD  που υποστηρίζει 1920 x 1200 pixels, προσφέροντας μεγαλύτερη ευκρίνεια μέσω της ClariVu 5.0, την κορυφαία τεχνολογία βελτιστοποίησης της οθόνης. Μέσω αυτής της τεχνολογίας καθίσταται δυνατή η η καλύτερη αντίθεση και ένταση των χρωμάτων χρησιμοποιώντας αλγορίθμους που στοχεύουν στην αναπαραγωγή του video και προβολής φωτογραφιών, χαρίζοντας μια γεμάτη ζωντάνια θέαση.

    Το HUAWEI MediaPad M5 lite των 10.1 ιντσών διαθέτει τέσσερα ηχεία. Αυτό το μοντέλο σχεδιάστηκε από κοινού με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Harman Kardon για να προσφέρει στον χρήστη υψηλή ποιότητα κινηματογραφικού ήχου. Η ομάδα μηχανικών “golden ear” της Harman Kardon συνείσφερε στην διαδικασία παρακολούθησης και δοκιμής, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ηχητική εμπειρία.

    Επιπλέον τα πλούσια και πανίσχυρα 3D surround ηχητικά εφέ αυξάνουν την επίδραση των εξατομικευμένων έξυπνων ενισχυτών. Η τεχνολογία βελτιστοποίησης ήχου της Huawei, Histen 5.0, μειώνει τους εξωτερικούς θορύβους ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τα ηχητικά εφέ των χαμηλών συχνοτήτων.

    Κράτησε σημειώσεις ή σχεδίασε κάτι εύκολα

    Το HUAWEI MediaPad M5 lite είναι εξοπλισμένο με την γραφίδα M-Pen lite η οποία έχει ανθεκτικό μεταλλικό σώμα και ισορροπημένο βάρος, προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία χρήσης. Με 2,048 στρώσεις αισθητήρων πίεσης , οι χρήστες μπορούν να γράψουν σημειώσεις ή να σχεδιάσουν κάτι με μεγάλη ευκολία. Ο vintage χαρακτήρας της ασημένιας-γκρι μεταλλικής γραφίδας είναι αισθητός στην υφή της. Είτε τη χρησιμοποιείς στις επαγγελματικές σου συναντήσεις, είτε στο σπίτι, η γραφίδα θα ικανοποιήσει πλήρως το γούστο σου. Ο προσεγμένος σχεδιασμός της γραφίδας με το ενσωματωμένο κλιψάκι, μειώνει αισθητά τις πιθανότητες να την χάσεις.

    T5 2

    Υψηλές αποδόσεις που θα σε αφήσουν έκπληκτο

    Το HUAWEI MediaPad M5 lite τροφοδοτείται από έναν ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή για κορυφαίες επιδόσεις που υποστηρίζουν λειτουργίες όπως το gaming, την πλοήγηση στο internet ή την αποστολή των emails. Το EMUI 8.0 εξασφαλίζει μία καθαρή και φιλική προς στον χρήστη εμπειρία. Η μπαταρία μακράς διαρκείας των 7,500 mAh έχει ενισχυθεί με την τεχνολογία QuickCharge της HUAWEI.

    MediaPad T5: Άνετο στη Χρήση και Υψηλές Προδιαγραφές Απόδοσης

    T5 1

    Το καμπυλωτό design στο πλαϊνό μέρος της συσκευής, σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να κρατούν τη συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να κουράζονται. Ο λεπτομερής σχεδιασμός “anti fall’’ με το ενισχυμένο γυαλί στο μπροστινό μέρος και οι διακριτικά καμπυλωτές γωνίες προσδίδουν στη συσκευή μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Επιπλέον το MediaPad T5 είναι ιδιαίτερα ελαφρύ – ζυγίζει μόνο 460γρ. Το tablet των 10.1 ιντσών είναι διαθέσιμο σε Μαύρο χρώμα.

    Το HUAWEI MediaPad T5 λειτουργεί με λογισμικό Android 8.0 με έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή για μέγιστες επιδόσεις. Ο αποθηκευτικός του χώρος μπορεί να επεκταθεί έως και τα 256 GB μέσω κάρτας microSD. Επιπλέον, το tablet είναι εξοπλισμένο με ένα ευφυές σύστημα διαχείρισης αρχείων, ώστε να απελευθερώσεις χώρο από cache και debris. Τέλος, το MediaPad T5 μπορεί να συνδεθεί με τα Huawei smartphones, Windows PC και Mac. Απόλαυσε την εμπειρία αδιάκοπης κοινής χρήσης ασύρματα.

    Σχεδιασμένο για όλους – Childrens Corner

    Ενδιαφερόμαστε για τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά χρησιμοποιούν τα tablets μας και λαμβάνουμε υπόψη την ανησυχία των γονιών για την βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η οθόνη στην όραση των παιδιών τους. Με την λειτουργία Children’s Corner εγκατεστημένη στο HUAWEI MediaPad T5, μπορείς να θέσεις όρια στη διάρκεια χρήσης του tablet από το παιδί σου, αλλά και την πρόσβαση σε περιεχόμενα. Πέρα από την λειτουργία γονικού ελέγχου, το HUAWEI MediaPad T5 προσφέρει την λειτουργία eye-comfort που προστατεύει τα μάτια των παιδιών. Επιπλέον, διαθέτει Posture Guidance (συμβουλές για την σωστή στάση του σώματος, που υπενθυμίζει στο παιδί να μην διαβάζει στο tablet όταν είναι ξαπλωμένο), καθώς και φίλτρο Blue Ray και Χρονικό έλεγχο χρήσης.

    T5 2

    Δούλεψε, γράψε και ψυχαγωγήσου με τα νέα tablet της Huawei

    To MediaPad M5 lite και το MediaPad T5 είναι εμφανισιακά κομψές συσκευές που υπόσχονται ποιοτική εμπειρία χρήσης.

    Το MediaPad M5 lite αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους χρησιμοποιούν το tablet στη δουλειά τους. Το T5 είναι η ιδανική λύση για όσους χρησιμοποιούν το tablet ως μέσο ψυχαγωγίας. Η ομαλή λειτουργία προβολής ταινιών ή παιχνιδιών το καθιστά ιδανικό για αυτό το σκοπό και ειδικά για τους νεότερους χρήστες.

    Το HUAWEI MediaPad M5 lite και το HUAWEI MediaPad T5 θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τις 6 Σεπτεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles