15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HUAWEI MediaPad T5: Σε απίστευτη τιμή προσφοράς στα συνεργαζόμενα καταστήματα!

    Από 18/03 έως και 14/04, οι συνεργάτες της Huawei, φέρνουν τα καλύτερα νέα για το βασικό μέλος της οικογένειας των tablets, το HUAWEI MediaPad T5, που μπορείς πλέον να βρεις σε απίστευτες τιμές προσφοράς σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα!

    huawei_mediapad_t5

    Ένα tablet που ξεχωρίζει για την αισθητική του, με την 10.1 ιντσών, 1080p full HD οθόνη του, αλλά και για το βελτιωμένο σύστημα ήχου (HUAWEI Histen) και τη Λειτουργία Άνετης Όρασης που διαθέτει. Για την περίοδο λοιπόν αυτή μπορείς να αποκτήσεις σε όλο το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων το HUAWEI MediaPad T5, έναν απίστευτο σύμμαχο τόσο για την δουλειά όσο και για την ψυχαγωγία σου. Επέλεξε τώρα ανάμεσα στο HUAWEI MediaPad T5 4G με κόστος 199 ευρώ ή το HUAWEI MediaPad T5 WiFi με κόστος 179 ευρώ και επωφελήσου από αυτή τη μοναδική προσφορά!

    HUAWEI MediaPad T5: Άνετο στη Χρήση με Υψηλές Προδιαγραφές Απόδοσης

    Το καμπυλωτό design στο πλαϊνό μέρος της συσκευής σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείς να κρατάς τη συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να κουράζεσαι. Ο λεπτομερής σχεδιασμός “anti fall’’, με το ενισχυμένο γυαλί στο μπροστινό μέρος και οι διακριτικά καμπυλωτές γωνίες προσδίδουν στη συσκευή μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Επιπλέον το MediaPad T5 είναι ιδιαίτερα ελαφρύ – ζυγίζει μόνο 460γρ και είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα.

    Το HUAWEI MediaPad T5, που θα βρείτε από 18/3 έως και 14/4 2019, σε μοναδική τιμή, στο δίκτυο συνεργατών της Huawei, λειτουργεί με λογισμικό Android 8.0 και έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή για μέγιστες επιδόσεις. Ο αποθηκευτικός του χώρος μπορεί να επεκταθεί έως και τα 256 GB μέσω κάρτας microSD. Επιπλέον, το tablet είναι εξοπλισμένο με ένα ευφυές σύστημα διαχείρισης αρχείων, ώστε να απελευθερώνεις εύκολα χώρο από την cache καθαρίζοντας τα υπολείμματα των εφαρμογών. Τέλος, το MediaPad T5 μπορεί να συνδεθεί με τα Huawei smartphones, Windows PC και Mac επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις την εμπειρία αδιάκοπης κοινής χρήσης, ασύρματα.

    Δούλεψε, γράψε και ψυχαγωγήσου με τα νέα tablets της Huawei

    To MediaPad T5 είναι η ιδανική λύση εάν χρησιμοποιείς το tablet ως μέσο ψυχαγωγίας. Και αυτό γιατί σου παρέχει την ομαλότερη λειτουργία προβολής ταινιών ή παιχνιδιών!

    Τα HUAWEI MediaPad T5 4G και HUAWEI MediaPad T5 WiFi, θα είναι διαθέσιμα από 18/03 έως και 14/04 2019 σε τιμή που δεν μπορείς να προσπεράσεις, μόνο στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρείας.

    Είσαι γονιός; Το HUAWEI MediaPad T5 σε τιμή προσφοράς για λίγες μέρες, είναι το best deal για να κάνει τη ζωή της οικογένειας ασφαλέστερη!

    Το HUAWEI MediaPad T5 θα ικανοποιήσει όλες τις τεχνολογικές ανάγκες της οικογένειας, σε ψυχαγωγία και κομψότητα. Ορισμένες από τις λειτουργίες του μάλιστα το καθιστούν ιδανική επιλογή για σένα που είσαι γονιός, καθώς σου επιτρέπει να έχεις εσύ τον έλεγχο του χειρισμού της συσκευής που κρατούν τα παιδιά σου. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία που εξασφαλίζει τη φροντίδα των ματιών και τη σωστή στάση του σώματος ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείς εσύ γι’ αυτά!

    Από 18/3 έως 14/4, στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei, μπορείς να βρεις το ισχυρό tablet HUAWEI MediaPad T5 σε νέα τιμή προσφοράς που δεν θα σε βγάλει εκτός από τον οικογενειακό προϋπολογισμό σου. Απόκτησέ τώρα το HUAWEI MediaPad T5 4G ή το HUAWEI MediaPad T5 WiFi και μην ψάχνεις αλλού!

    Σχεδιασμένο για όλους – Children’s Corner

    Η ασφάλεια των παιδιών σου σε αφορά και σίγουρα το HUAWEI MediaPad T5 είναι η σωστή επιλογή! Η Huawei ενδιαφέρεται για τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά χρησιμοποιούν τα tablets και λαμβάνει υπόψη της την ανησυχία των γονιών για την βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η οθόνη στην όραση τους. Με την λειτουργία Children’s Corner εγκατεστημένη στο HUAWEI MediaPad T5, μπορείς να θέσεις όρια στη διάρκεια χρήσης του tablet από το παιδί σου, αλλά και τον περιορισμό της πρόσβασης σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Πέρα από την λειτουργία γονικού ελέγχου, το HUAWEI MediaPad T5 προσφέρει την λειτουργία eye-comfort που προστατεύει τα μάτια των παιδιών και όχι μόνο. Επιπλέον, διαθέτει Posture Guidance (συμβουλές για την σωστή στάση του σώματος, που υπενθυμίζει στο παιδί να μην διαβάζει στο tablet όταν είναι ξαπλωμένο), καθώς και φίλτρο για τη μπλε ακτινοβολία.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles