13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Mobile Cloud: Νέα υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων

    Η HUAWEI παρουσιάζει την υπηρεσία Huawei Mobile Cloud, την cloud λύση αποθήκευσης δεδομένων που απευθύνεται στους ιδιώτες χρήστες συσκευών Huawei ανά τον κόσμο.

    Huawei Mobile Cloud

    Συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πλήρως συνδεδεμένου κόσμου, το Huawei Mobile Cloud προσφέρει ασφαλή αποθήκευση δεδομένων και αντιγράφων ασφαλείας, δίνοντας στους χρήστες δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία τους από κάθε συσκευή Huawei που έχουν στην κατοχή τους, όπως smartphones, pads και laptops.

    Το Huawei Mobile Cloud είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών. Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των συσκευών τους με το πάτημα ενός πλήκτρου, έτσι ώστε αυτά να είναι σε θέση να ανακτηθούν άνετα σε περίπτωση που οι τελευταίες υποστούν ανεπανόρθωτη φθορά ή χαθούν.

    image004

    Η ενσωματωμένη cloud εφαρμογή άλμπουμ, αποτελεί μία εξαιρετική πλατφόρμα με την οποία ο κάτοχος μιας συσκευής Huawei είναι σε θέση να ανεβάζει τις φωτογραφίες του, έτσι ώστε να τις επεξεργάζεται και βέβαια να τις απολαμβάνει από κάθε συσκευή Huawei. Η εφαρμογή θα αναγνωρίσει και θα οργανώσει χρονικά τις φωτογραφίες και τα βίντεο, δημιουργώντας έτσι μοναδικά άλμπουμ και μετατρέποντας τις ξεχωριστές στιγμές σε αξέχαστες εμπειρίες. Με την ενεργοποίηση του άλμπουμ σε ένα smartphone Huawei, η cloud εφαρμογή θα βελτιστοποιήσει τον ελεύθερο χώρο της συσκευής, συμβάλλοντας στην έξυπνη διαχείριση και την εξοικονόμησή του.

    image006

    Η ασφάλεια των δεδομένων βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής της Huawei, η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση πλήρους διαδρομής (από συσκευή σε συσκευή). Με τον τρόπο αυτό τα δεδομένα του χρήστη είναι προσβάσιμα μόνο με χρήση του μοναδικού του Huawei ID.

    image008

    Το Huawei Mobile Cloud διατίθεται μέχρι στιγμής σε περισσότερες από 150 χώρες και αγορές στην Ευρώπη, την Ασία, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Κίνα, εξυπηρετώντας πάνω από 200 εκατ. χρήστες.

    Οι υπηρεσίες Huawei Mobile εστιάζουν στην προσφορά καινοτόμων, ελκυστικών, έξυπνων και αξιόπιστων εμπειριών, ικανών να βελτιώσουν την ζωή των χρηστών εν κινήσει. Με τη βοήθεια των premium smartphones Huawei, οι υπηρεσίες Huawei Mobile προσφέρουν πλήρεις, ενοποιημένες λύσεις όπως οι Huawei Themes, Huawei Cloud, Magazine Unlock και πολλά ακόμα προϊόντα που θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles