12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei P20: Ρεκόρ πωλήσεων από τα μοντέλα της σειράς

    Το HUAWEI Consumer Business Group ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των νέων μοντέλων της σειράς smartphones HUAWEI P20 ξεπέρασαν τις 100.000 μέσα στις πρώτες 30 ημέρες από το λανσάρισμα τους στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας στις 27 Μαρτίου. Η επίδοση αυτή συνιστά σημαντικό επίτευγμα και ρεκόρ για την εταιρεία, με τα μοντέλα P20 να είναι πλέον αυτά με τις υψηλότερες πωλήσεις από την σειρά P.

    Huawei P20

    Το HUAWEI P20 Pro κυκλοφόρησε παράλληλα με το HUAWEI P20, όντας το πρώτο smartphone εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα Leica. Οι συσκευές HUAWEI P20 καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη του DxOMark, αποτελώντας ταυτόχρονα και τα μόνα smartphones που έχουν συγκεντρώσει τριψήφια βαθμολογία.

    Μέσα σε τέσσερις μόλις εβδομάδες παρουσίας του στην αγορά, το HUAWEI P20 Pro έχει αφήσει πίσω του το περσινό HUAWEI P10 Plus, με τις πωλήσεις του να είναι 17 φορές υψηλότερες. Οι καλύτερες επιδόσεις σημειώθηκαν στις αγορές της Πολωνίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Αυστρίας, με τα στοιχεία των πωλήσεων να επιβεβαιώνουν τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για τις ναυαρχίδες της HUAWEI.

    Lin Bing- Country Manager-Terminals-Huawei

    «Πρόσφατα ανακοινώσαμε τις πωλήσεις-ρεκόρ που σημειώθηκαν μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μας, Vmall, με τον τζίρο των 100 εκατ. γουάν μέσα στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα διάθεσης της σειράς HUAWEI P20. Οι εντυπωσιακές πωλήσεις σε ένα εύρος αγορών, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, αποδεικνύουν τη σταθερή εμπιστοσύνη του κοινού στα προϊόντα της Huawei και παράλληλα τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη καινοτόμων και κορυφαίων smartphones στη high-end κατηγορία», ανέφερε ο κ Lin Bing, Country Manager, Terminals – Huawei Ελλάδος.

    Με το λανσάρισμα της σειράς P20, η HUAWEI επιδιώκει να εμπνεύσει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να δουν και να δημιουργήσουν περισσότερα εκμεταλλευόμενοι την τεχνητή νοημοσύνη της συσκευής τους σε καθημερινή βάση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles