21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Huawei: Πούλησε 5 εκατομμύρια Mate 9 σε τέσσερις μήνες, ήδη δοκιμάζει το Android O

    Η Huawei είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς εταιρείες στο χώρο των φορητών συσκευών, με προτάσεις που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τον κάθε χρήστη. Από κάποιους πάντως έχει επικριθεί για το λογισμικό με το οποίο εξοπλίζει τις συσκευές της, το EMUI. Το EMUI 5, αναμφισβήτητα, αποτέλεσε σημαντικό βήμα προς την βελτίωση του οικοσυστήματος, ενώ πληροφορίες τη θέλουν να δοκιμάζει ήδη το Android O σε ένα smartphone της, το Mate 9.

    huaweimate9_us_2

    Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του XDA developers, η εταιρεία προβαίνει σε εντατικές δοκιμές του Android O πάνω στο Mate 9. Αν και η εικόνα με το μενού των ρυθμίσεων δεν επιβεβαιώνει άμεσα την άποψη αυτή, όμως η παρουσία του picture-in-picture feature, το αποδεικνύει. Φυσικά, θα πρόκειται για κάποια πολύ πρώιμη έκδοση του Android O. Από τη μεριά της η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάποια σχέδια όσον αφορά το νέο λειτουργικό σύστημα της Google, αλλά από τη στιγμή που η Developer Preview είναι διαθέσιμη, οι πληροφορίες αυτές ευσταθούν.

    huawei

    Από την άλλη πλευρά, το Mate 9 αποτελεί μια πολύ σημαντική επιτυχία για την εταιρεία, όπως ανέφερε πρόσφατα η ίδια. Συγκεκριμένα, έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 5 εκατομμύρια Mate 9, τέσσερις μήνες έπειτα από την διάθεσή του. Τα στοιχεία αυτά αφορούν πωλήσεις από το Νοέμβριο του 2016 μέχρι το Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Περιλαμβάνονται, μάλιστα, οι πωλήσεις από τις διεθνείς αγορές και τις ΗΠΑ.

    Αν και οι αριθμοί του Mate 9 δε φθάνουν την επιτυχία του P9, για το οποίο η Huawei ισχυρίζεται ότι κατάφερε να πουλήσει 12 εκατομμύρια μονάδες σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεπερνούν όμως τον προκάτοχό του, Mate 8.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles