19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δυναμικά η Huawei και στο 2016, με τις πωλήσεις της να αγγίζουν τα 28.3 εκατ. για το A’ τρίμηνο!

    H Huawei εδώ και καιρό έχει περάσει στην “ελίτ”, καθώς πρόκειται για την τρίτη δύναμη, πίσω από την Apple και την Samsung. Φυσικά στόχος των υπευθύνων της κινεζικής εταιρείας είναι η κορυφή, για αυτό όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε όλο και πιο καινοτόμα και δυναμικά προϊόντα, τα οποία θα συνδυάζουν αξιοπιστία, ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και αρκετά προσιτή τιμή. Ως γνωστόν, η Huawei βρίσκεται σε μία διαρκή άνοδο και η ανοδική πορεία της είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί, καθώς τα νέα που μας έρχονται για αυτή είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά

    Huawei Phone 2

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα η Huawei για το πρώτο τρίμηνο του 2016, οι πωλήσεις της κινεζικής εταιρείας ανήλθαν στις 28.3 εκατομμύρια συσκευές. Ο στόχος για την Huawei είναι φέτος να πιάσει τις 140 εκατομμύρια συσκευές, επιδιώκοντας έτσι μία αύξηση της τάξεως του 30% σε σύγκριση με τα περσινά νούμερα της, όπου οι πωλήσεις της ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το υψηλόβαθμο στέλεχος της Huawei, Kevin Ho, η γνωστή εταιρεία έχει πουλήσει κοντά στις 2.6 εκατ. μονάδες από τα P9 και P9 Plus που έκαναν το ντεμπούτο τους τον περασμένο Απρίλιο. Αυτή τη στιγμή οι συσκευές της οικογένειας P9 αναμένεται να σηκώσουν το “βάρος” των πωλήσεων του “number 3” της παγκόσμιας κατάταξης στα smartphones, μέχρι σίγουρα την εμφάνιση ενός νέου κινητού που θα ανήκει στην οικογένεια των Mate (και το οποίο αναμένεται λογικά το φθινόπωρο).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles