19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η “40άρα” που έβγαλε “νοκ-άουτ” όλες τις νεότερες hot celebrities

    Η 39χρονη Sofia Vergara, η οποία πρωταγωνιστεί, αυτή την περίοδο, στο αμερικανικό sitcom “Modern Family”, ψηφίστηκε ως η πιο επιθυμητή γυναίκα του 2012 από το Askmen.com, στην αμερικανική του έκδοση.

    Μια διάκριση που δεν είναι βέβαια καθόλου τυχαία, καθώς η Λατίνα καλλονή εντυπωσιάζει εδώ και χρόνια, πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο, και χάρη στη “χυμώδη”, sexy παρουσία της, η οποία έχει αναδειχθεί και σε φωτογραφίσεις που έχουν αναστατώσει πολλάκις τον ανδρικό πληθυσμό της υφηλίου.

    Η Sofia Vergara γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κολομβία, σπουδάζοντας μάλιστα οδοντιατρική σε ένα πανεπιστήμιο της χώρας, αλλά και κάνοντας, ταυτόχρονα, κινήσεις στο χώρο της μόδας και του θεάματος. Μερικά χρόνια αργότερα, μετακόμισε στο Miami, ώστε να έχει περισσότερες ευκαιρίες αναγνώρισης, περισσότερο όμως για να απομακρυνθεί από την “ταραγμένη” ζωή στην Κολομβία, καθώς ο αδερφός της είχε δολοφονηθεί, παλαιότερα, στη χώρα, κατά τη διάρκεια μίας προσπάθειας απαγωγής του. Μαζί της στις ΗΠΑ έφερε το γιο, τη μητέρα και τη αδερφή της, η οποία, μάλιστα, ακολουθεί τα χνάρια της στην ηθοποιία…

    Ακολούθησε μία καριέρα, με πλούσιο πλέον βιογραφικό, και αποκορύφωμα την παρουσία της στο “Modern Family”, που σκίζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού -και όχι μόνο- και της έχει προσφέρει δύο υποψηφιότητες για “Χρυσή Σφαίρα”, δύο για Emmy, καθώς και τρεις στα βραβεία SAG στην κατηγορία της καλύτερης κωμικής ηθοποιού.

    Η Vergara κατάφερε να ξεπεράσει, πάντως -με τη διάκριση ως “πιο επιθυμητή γυναίκα για το 2012” από το Askmen.com- πολλές νεότερές της και ιδιαίτερα hot celebrities, όπως η πολυσυζητημένη “αδερφή της πριγκίπισσας” Pippa Middleton, η “τηλεπερσόνα” Kim Kardasian ή η διάσημη ηθοποιός Scarlett Johansson. Να σημειώσουμε ότι τη δεύτερη θέση της λίστας του Askmen.com βρέθηκε το μοντέλο του Sports Illustrated Kate Upton, στην τρίτη το “Κορίτσι με το Τατουάζ” Rooney Mara και στην τέταρτη το μοντέλο της Victoria Secret Miranda Kerr.

    “Ξεδιψάστε” με το πρόσφατο διαφημιστικό της Sofia Vergara για γνωστό αναψυκτικό…

    Πηγή: Entertainment Today, Wikipedia

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles